Нещодавно мені довелося побачити те, що бачити не слід…
Мене шокувало побачене…
Та ЯЯ почну з початку.
Отже – вийшла ЯЯ на зупинку близько другої дня, там стояла дівчинка-підліток. Хотіла було запитати в неї, чи давно вона чекає на автобус та по її розчервонілім від морозу обличчі й без запитання було зрозуміло, що стоїть на зупинці вона вже доволі довго. Певне тому й стрималася від того питання. Як під’їхала до зупинки автівка «дев’ятка», на передньому пасажирському сидінні був один із калуських високо посадовців, який закопошився й не виходячи з машини, а просто розвернувшись до задніх дверей відкрив їх. Дівча підбігло до машини й сіла туди.
ЯЯ подумала – ото ж треба було так дитину виморозити, адже на дворі не травень місяць.
Як побачила, що цей посадовець поцілував дівчинку … ну, не так, як родичок цілують – адже у шийку за вушком, а ні дочку, а ні племінницю цілувати не станеш.
ЯЯ не повірила очам – адже то була дівчинка років 15-ти не більше (статура, шкіра), ще школярка – однозначно, адже в неї з собою навіть сумки не було – незмінного атрибуту кожної дівчини чи жінки – таке враження, що портфель, чи то сумку з зошитами й книжками, у подружки залишила.
Побачене мене шокувало…
ЯЯ маю переконання, що особисте життя людини нате й називається особистим життям, щоб залишатися особистим життям – і ніхто, в чуже особисте життя, вмішуватися немає права. Певне, саме тому знайомі чоловіки не мають нічого проти, коли ЯЯ підтримую дружні стосунки з їх дружинами та коханками водночас.
Проте, коли ведеться про неповнолітніх… тут так просто очей не відведеш, не скажеш, що то не твоя справа.
Панове, майте коханок і коханців хоч по 10 на день – аби лише на здоров’я – та не чіпайте дітей.
Тій дівчинці й контрацептиви приймати ще ой як небажано – гормональний фон не сформований. Ні про яке «на здоров’я» тут вестися не може – тому й не сприймаю такого.
Прізвище того посадовця – називати не стану – та він є знаною людиною в місті – гадаю, він почує про те, що тут відкрилася ця тема й впізнає в описаній ситуації себе – й нарешті зрозуміє, що таке в Калуші непоміченим залишитися не може – тому як Калуш, то лише дрібненьке село.
І якщо його не зупинив вік тієї дівчинки, то може його спинить страх перед розголосом.
ЯЯ не помістила це у тему «Калуські пльотки» тому як бачила все на власні очі.
Для зациклених на особі нашого мера окремо повідомляю – це НЕ Ігор Степанович.