Тут двох думок бути неможе,посадовець,чи сторож скотобази- підвісити за яйця IMHO
Всоте переконуюсь, що реальне життя - це не на форумі пописувати...
Переважна більшість в цій темі писала, що такі явища недопустимі і тих, хто розбещує малолітніх треба як мінімум садити в тюрму або підвішувати за одне місце, як максимум. А чи багато сидить за гратами або висить на гілляці? Може хтось згадає такий приклад в Калуші за останні хоч 10 років? Може це через те, що не існує проблеми ранніх статевих відносин? Та ця проблема стара, як світ - вона існувала і 1000, і 100 років назад. У моєму класі двоє дівчат не закінчили школу разом з усіма - а закінчував я у 1985му, ще до "сексуальної революції". І в теперішній час в Калуші випадків вагітності до 17 років - десятки в рік. Є таке поняття -
зниження шлюбного віку за рішенням суду. Як відомо, в Україні для дівчат цей вік складає 17 років, інакше ЗАГС не розписує. То у "критичних випадках" батьки дитини звертаються до суду і суд надає дозвіл одружити швидше. І ніхто нікого не садить! А батьки "малолітньої нареченої" замість того, щоб "посадити гада чи підвісити його" - тягнуть "гада" до ЗАГСУ щоб назвати "любимим зятем". Отакі реалії.
Тому, перед тим як заявляти щось категорично - давайте будемо думати. Наперед попереджаю можливі наїзди - я жодним чином не вигороджую чи захищаю це явище! У мене дорослий син і малолітня донька - мені є про що переживати. Не дай Бог нікому бути в таких ситуаціях, але варто моделювати життя і до себе щоб бути готовим до всього. І мати відповідь на питання - а як би я зробив?
Все вищеописане є проблемою в першу чергу БАТЬКІВ. Можна говорити і про відповідальність школи, Церкви чи ще когось, але в першу чергу це батьківське питання.
А от тепер про інше. ЯЯ відписала мені приватно, що вважала ключовим питання поведінки "посадовців". І тут я з нею повністю згідний. На жаль, така проблема існує. І це вже питання для ГРОМАДИ. І відношення тут вже має бути зовсім інакше - ПОВНА відповідальність. Навіть до підвішення за те, що писав Gaar.
Ось чому я би розділяв питання.