А як щодо родини, друзів, виховання дітей? - невже наші з ними стосунки мотивуються матеріальною вигодою? Якщо незнайома людина на вулиці попросить допомоги, невже ми не зможемо їй допомогти безкоштовно? Для того, щоб зробити щось корисне для суспільства не обовязково мати матеріальну зацікавленість. Мотивом робити добро маэ бути любов до людей. Є проблеми в суспільстві і хтось має їх вирушівати. Кожна людина може робити певну роботу на своєму рівні. Я думаю, що кожна людина присутня на форумі спроможна зробити щось корисне. Звісно, не обійдеться без того, що прийдеться пожертвувати своїм часом, силами, фінансами і т.д.
Та яка радість переповнює серце, коли ти бачиш, що життя людини змінюється на краще! За ради цього варто жити, варто працювати!
Во всем показал я вам, что, так трудясь, надобно поддерживать слабых и памятовать слова Господа Иисуса, ибо Он Сам сказал: "блаженнее давать, нежели принимать". (Деян.20:35)
Шановна панянко Juli, Ви дуже гарно і обгрунтовано викладаєте свої думки, але не забувайте, що наш форум є світським і цілком припустимо, що серед нас є і атеїсти і люди зовсім інших віросповідань. Тому якщо маєте бажання поговорити на сугубо релігійну тематику, то ласкаво прошу у розділ "Віра, релігія, філософія, світогляд".
В нас і без того хватає проповідників на форумі.