Я не люблю, коли молоді( і не дуже) дівчата виставляють на показ свої "спасатєльні круги" у верхній частині тіла.Стискуючи бедра і попу на два розміри меншими бедровками,уся підчеревина вилазить на верх.Зато модно і круто
Знаю, що зараз практично рідко попадаються штани з високою талією, і важко підібрати гарні на повненьку.Та є вихід- є ж середня посадка, є довгі кофти.А то вбереться, сидить, а заду видко колготи, труси, інколи і розріз на дупі
Не люблю, коли носять занадто короткі спідниці і присідають десь покурити.Зі мною колись вчилася в універі одна Ліда маскалька.Довга,як драбина.Прийшла в такому клаптику матерії,присіла ,курить, і каже-" ой,я вчєра здєлала дєпіляцию восковую".А такий один Ромко з Косова, подивився їй між ноги-а там тюлеві трусики,такі дрібонькі,як щоденна прокладка-і каже-" Ліда,могла не казати,це помітив весь юридичний"
Ще не люблю занадто багато косметики на обличчі, і не подобається мені, коли жінка чи молода дівчина, не доглядає за своїм лицем.Дивишся на неї-а там пікассо віддихає.Плями,прищі, вугрі,якісь лишаї і довгі вуса,а з бороди стирчить два волоски
Це для мене пісєц
Ну не треба ,щоб вона малювалася косметикою, треба очищати ту проблемну шкіру,купити пінцет,коли є такі порушення в організмі,зрештою є тоналки ( і дуже досконалі) пудри, якими не потрібно штукатурити,а ледь накласти, і трохи то прикриє.А в додаток до того жирна голова
Як в тому анекдоті-дєвушка, а ви навєрноє із салона красы ідьотє?- Да! Навєрноє закрито было?