А якщо спеціалісти не переймаються яким чином буде знешкоджена бомба
Які у Вас є підстави так вважати?
Домогосподарки в даному випадку більш заінтересовані особи.
Коли у дитини температура під 40 - мама теж найбільш зацікавлена особа. Проте викликає швидку допомогу (спеціаліста). Бо лікувати повинен не той, хто більше любить, а той, хто краще вміє. Але це лише моя особиста думка.
Подвійна політика: "А що ви робите? Організовуйтесь самі, вирішуйте протестуйте."
І тут же "Там на "горі видніше" спеціалісти ж бо.
Відділяйте мухи від котлет. Щодо "хімії" - це одне. Щодо протестів - нема чого скиглити " нема кому нас організувати". Це перекликається з камланням: "погана влада... дістали вже, уроди.. ще трохи і народ повстане... візьме вила... ого-го... ага-га..." і ніхто нікуди не йде... І не піде. Оганізатора чекатиме. Звикли бути організованими.
Та думаю, ніхто не здивувався. Ми вже звикли.
Ще й не до такого звикнете.
Ви ведете мову про калуський, а чи можете Ви бути певні на 100%, що так і буде коли побудують завод?
Не можу. Для цього мені треба переглянути документацію по заводу. Оскільки я її не бачив (думаю, її й немає ще) - говорити про щось занадто рано. Читайте вище.
Всі ми знаєм як можна вірити нашим політикам.
Не можна вірити політикам. А також чиновникам, мєнтам, суддям, прокурорам, митникам, податківцям, медикам, вчителям, інженерам, військовим, соціальним працівникам, залізничникам, інтернетчикам, продавцям в ларьку, офіціянтам в кафе, повіям при дорозі. Нікому не треба вірити. Мені - можна