то, певне, власники дуже бідкаються і переживають.
Сані Ви мене прикріплюєте вже до нових власників?
Я не знаю чи вони бідкаються, але з коментарів у інших ресурсах до статтей про "Відродження" зробила такі висновки.
Трохи мене зацепило, причому це вже не вперше так пред♥ява у відстоюванні чужих інтересів, тому трішки поясню з чого я роблю висновки:
Коли людина у коментарях до статті про кінотеатр пише
"ІНВЕСТОР ЗНАЙШОВСЯ. Я КОРІННА КАЛУШКА МІЙ ЧОЛОВІК І БРАТ МЕРА ВИРІШИЛИ ВКЛАСТИ ГРОШІ В КІНОТЕАТР. НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ ЗМОЖЕМО ЗАПРОСИТИ ВСІХ ДО ОНОВЛЕНОГО ЗАКЛАДУ-)"
це ось тут наприклад
Стаття "Калуш хоче кіно" - Репортерто як нормальна людина я роблю висновки що "я корінна калушанка" - це Ірина Кілко ( за інформацією що відразу після аукціону була у "Західному віснику"), В'ячеслав Кредисов, то певне і є її чоловік, ну а брат мера і йожику понятно.
Враховуючи, що В'ячеслав Кредисов є політичним діячем і бізнеменом, у нього є своя сторінка, на яку входиш і відразу великим банером висить реклама агенції нерухомості та передачі на УТ1 яку веде ..Ірина Кілко.
ПРограма на УТ 1 щодня у формі інформативно-аналітичної рекламує практично один комплекс - той, продажем якого і займається агенція Ірини
Така реклама на сторінці громадської організації, мене (теж за логікою) наштовхує на думку, що вони пов'язані і скоріше за все, таки є або чоловіком і дружиною (як було у коментарях самої Ірини) або їх чоловіки друзі.
З цього усього я роблю висновок (як на мене теж логічний), що певне, якраз ця дівчинка ( Ірина Кілко) підштовхнула до такого подвигу свого чоловіка (ймовірно якраз В'ячеслава Кредисова - який міг знайти купу менш витратних і більш успішних комерційних проектів, враховуючи його зв'язки і гроші, ніж кінотеатр в Калуші)
Тому так - їй респект.
Але будь-ласка не приписуйте мені черговий раз зацікавленість у захисті чужих інтересів.
Але Тенді пише, що він окупиться у Калуші нескоро. то, певне, власники дуже бідкаються і переживають.
Я не знаю нікого з цих осіб особисто. Просто вмію аналізувати інформацію (вибачте за нескромність), чого і Вам бажаю
Написала про окупність бо є різниця такий проект знаходиться у місті мільйоннику чи у місті де до 100 тисяч населення, але це лише думка вголос, бо поки не доросла до рівня заробітків, щоб інвестувати
тому не уявляю собі цей бізнес. Думаю, що навряд чи люди які беруться за такі проекти взагалі "бідкаються"
Нуі про те, що ці люди не випадково виявились учасниками товариства, яке виграло тендер мох висновки і без преси зрозумілі.
Зрозуміло, що вони пов'язані як між собою так і з мером, бо чужі люди не будують спільний бізнес.
Крім того, наскільки я розумію Ірина йшла від Української партії в облраду це було у їх агітках і у "Вечірньому Іванофранківську", здається цю газету купив ваш мер. (це теж інформація з відкритих джерел у інтернеті (про всяк випадок коментую))
Але що мене трохи дивує, чому три чи п'ять років поки кінотеатром ніхто не займався усі мовчали.
Кінотеатр було здано в аренду для того щоб його зробили якраз кінотеатром і ніхто нікуди не рухався...
А тут.. ще року не пройшло, а такі серйозні відразу звинувачення у бездіяльності