Перемога Майдану в тому, що український народ усвідомив свою силу, усвідомив, що він народ, а не бидло і те, що ми відстояли демократію в державі. Звичайно, до справжньої демократиї нашому уряду ще далеко, проте процес розпочався! Якби Президентом став Янукович, то це було б те саме, що в Росії президент Медвєдєв-Путін - ніякої демократії!!! Тоталітаризм!!!! в образі янгола світла!!!
Вам хочеться все й одразу - так не буває!!!! А Ющенко - хороший президент, в нього серце батька (демократичний, в міру лояльний, турботливий), а це важливо для керівника країни. Він - найкраща кандидатура з усіх, хто сьогодні є. А ті, хто цього не розуміють цього сьогодні, зрозуміють тоді, коли стане хтось інший - пісня почнеться не нова: "Краще б Ющенко був, чим цей ... - сьогоднішній президент."
Що ж він тобі доброго зробив? Чи своїй країні? Він займається памятниками, бджолами, кажанами, статусом мови і тд, замість того, щоб займатись країною і її проблемами. Скільки млрд потрачено на непотрібні нікому справи... І хто тобі сказав, що в Росії тоталітаризм - по телику показали? Хм, чомусь вони живуть краще за нас і по рівню зп і по рівню розвитку обігнали нас мін років на 5... І чомусь в Росії немає такої кризи, навіть в Білорусії краща ситуація... Нема в нас хорошої кандидатури... Нажаль у нас країною править не "батько (демократичний, в міру лояльний, турботливий)" як ти написав, а кучка олігархів, які підстроюють єкономіку під свої потреби... Вони розділяються на помаранчевих і синіх тільки для народу, між ними різниці ніякої, всі вони турбуються тільки про свої "животи", і наївний, хто цього не розуміє... А Ющенко турбуєть про якісь невідомо кому потрібні проблеми... І ніякого процесу немає, тільки регрес! Всім відома приказка "Разделяй и властвуй"... От вони і видумуть різні проблеми, такі як напр. проблема мови і тд. таким чином народ не виплескує свою злість на політиків а захід на донецьких і навпаки, і всі думають що інщі винуватці в їхніх бідах... Натура українця - моя хата скраю...
І я повністю згідний, з автором вислову,
а я наприклад не розумію , яка різниця якою мовою розмовляє людина : російською чи українською? головне людиною бути, доброю людиною
Дійсно, не важливо... Чомусь коли політики не акцентували раніше на цьому увагу, ніхто не задумувався, і не важливо було на якій мові висловлбвався співрозмовник. Ми їхали в Київ, в Крим, в Донецьк, Харків і тд. і прекрасно нас розуміли, ми відпочивали і вирішували свої справи... Звідтіля приїзжали і приїзжать люди в Карпати відпочивать, і прекрасно проводять час і НОРМАЛЬНІ люди адекватно до них відносяться... І ніколи раніше я не чув, що "він мудак, тому що розмовляє по російськи"... І чому ніколи не виникає такої думки, коли приїзжає англомовна людина... І чому ми заставляєм своїх дітей вивчати англ мову... І чому розмовляти по англ вважається круто... Якщо не помиляюсь, в Швейцарії чи в Швеції дві офіційні мови, і вони прекрасно живуть, і нам так ніколи не жить з нашим менталітетом... Я не піднімаю питання надання російській мові статуса другої офіційної, а вважаю що просто не потрібно на цьому акцентувати увагу, це все надумано політиками, вони на цьому зароблять гроші, а народ страждає... В нашій країні багато важливіших справ і проблем, які потрібно вирішувати...
Відповідь від: 22 Грудня 2008, 12:34:00
Ось як раз зкинули інтересну ссилочку
http://www.pravda.com.ua/news/2008/12/16/86225.htm Раджу почитать, дуже розумна і адекватна думка...