Поповнення картки через платіжну систему liqpay.comНа сайті liqpay.com з картки можна перерахувати кошти дуже просто. Навіть для тих у кого немає 24 приват.
Ви вводите номер картки своєї і отримувача, (щоправда анонімності в цьому випадку не буде),потрібно буде ввести свої персональні дані (для того, щоб в разі якщо щось не спрацює Вам могли передзвонити і повернути помилковий платіж).
У мене припустимо виникли деякі питання, оскільки я не користувалась ніколи платежами через інтернет.
Запитують номер CVV2 / CVC2 - це такі останні три цифри (на деяких картках єдині три цифри), що знаходяться на біленькому чи смугастому полі під магнітною стрічкою.
У мене таких цифр було сім спочатку 4 , потім маленька відстань і 3. То от цих три останніх цифри якраз і є ті що у Вас запитують. їх може бути всього лише три, залежить від банку.
Після заповнення (у мене зайняло 7 хвилин, разом з дзвінком до банку для уточнення де знайти цих 3 цифри) Ваші грошики автоматично потрапляють на картку, про що Вам повідомляється відразу словами "Операція успішно завершена".
І щодо смс, після того як Ви введете свій номер телефону для підтвердження платежу Вам надішлють код, який Ви маєте ввести у відповідне поле.
Одни словом. Дуже просто, не виходячи з дому не встаючи з місця. Вам потрібна лише ваша платіжна карта і номер картки отримувача в Приваті.
Комісія за переказ коштів складає 4,49 , якщо не помиля.юсь через Приват 24 вона складає 0,50 ( тобто значно менше) але система Приват 24 длядержателей карток саме цього банку.
Відповідь від: 19 Вересня 2011, 18:00:21
Переказати кошти Вікторії Вавринчук можна за 5-7 хвилин.
♥ Ви заходите за посиланням:
https://liqpay.com/?do [=p] ages&p [=p] retransfercard
♥ Вводите номер картки Вікочки в поле "Получатель" "№ карты" ( вводите вручну, оскільки шляхом копіювання останні цифри можуть обрізатися)
♥ Номер карти в Приватбанку: №
4627085828247052, Отримувач: Вавринюк Алла Федорівна
♥ В поле "сумма перевода" вказуєте скільки Ви хочете перевести і обираете зправа валюту (UAH)
♥ В поле "комментарий" можете ввести: "допомога на лікування дитини" або " благодійний внесок" або просто проігнорувати це поле
♥ Натисніть на кнопочку "подтвердить"
♥ Виникне віконечко: "введите номер телефона" через 20 секунд на Ваш номер прийде sms з паролем
♥ Пароль що надійшов з sms необхідно ввести в відповідне поле, яке з♥явиться на екрані
1. В поле "Способы оплаты" вказуєте: номер своєї платіжної карти VISA (MAESTRO не призначені для разрахунків через інтернет),
2. Строк дії картки (він зазвичай накартці вказаний в форматі місяць/рік, наприкладд "03/15")
3. Вводите CVV2 / CVC2 (це три останні (чи єдині, в залежності від банку) цифри під магнітною стрічкою в светлому квадратику чи полі для підпису)
♥ В поле "Получатель" - опцію "Карта Виза или любая карта Приватбанка".
♥ З♥явиться віонечко з уже заповненою Вами формою для перевірки. якщо все вірно - натискаєте "Подтвердить"
♥ Після перказу допомоги з Вашої карти, система подтверджує - "ОПЕРАЦИЯ УСПЕШНО ЗАВЕРШЕНА"
Мінуси такого способу переказу - комісія. Вона складає -4,49 грн.
Через систему ПРиват 24 така комісія складає - 0,50 грн.