А з Топ-Шопу мені йде кур"єром до квартири. То вони так кажуть. А сьогодні прийшло смс про прибуття товару від якогось МістЕкспресу. Прочитала на їхньому сайті, що представництва у нашій області лише 4 - Івано-Франківськ, Коломия, Рожнятів, Смодна(такого міста не знаю
точно якесь селище продвинуте
). Тож, очікую їхнього кур"єра, погано, що не знаю скільки приблизно очікувати - малу на репетицію уже не поведу
. Але зручно, що додому доставляють - відразу і перевірю перед оплатою, черг вистоювати і тягти товар не треба. І їдуть досить швидко - о 9.00 мені зателефонували з Києва і запитали чи зручно мені буде отримати товар сьогодні, бо є можливість відправити замовлення саме цього дня. Я сказала, що зручно. І уже о 14.50 отримала смс, що товар прибув на склад(я так зрозуміла, що у Франківськ, бо не уточнювалось куди саме).
Відповідь від: 15 Квітня 2013, 15:44:13
Супер! Написала он-лайн до того МостуЕкспрес і мені дали номер мобільного мого кур"єра для узгодження години на випадок, якщо я хочу відлучитись з дому. Але запевнили, що кур"єр має сам перед доставкою зателефонувати з цього питання
.
Це дуже зручно. А то я читала відгуки про інші служби доставки - ті годину не завжди уточнюють - в основному лише дату чи половину дня(перша чи друга).