Скільки коштує приставка, підключення і яка буде ціна за користування
Вартість приставки 1500 грн.
Підключення для існуючих абонентів Нетгруп не коштує нічого. Для нових абонентів - 150 грн. в районах де є наша кабельна мережа.
Користування на разі не коштує нічого, оскільки іде тестова трансляція, яка продаовжитья щонайменше до літа. подальша тарифікація думаю не буде відрізнятися від кабельного телебачення.
Відповідь від: 08 Листопада 2010, 19:43:35
В мене стоїть ця прога місяці два. Працює якось непостійно. Учора завантажувались списки каналів SAP, сьогодні вже ні
Робота IPTV через VLC чи інший плеєр сильно залежить від цілої купи фаторів, які ми не можемо контролювати. Наприклад в остніх версіях VLC часто відбувається "зрив" потоку. Від декого чув про таку проблему, як ви описали. При чому у всіх проблеми при використанні програмного плеєра на платформі Windows. Під Linux-ом та на приставках все ок.
Відповідь від: 08 Листопада 2010, 19:47:49
ця прога працує тільки в користувачів нетгруп?
Трансляція ведеться тільки в мережі Нетгруп.
Забезпечити трансляцію на інші мережі технічно та й політично
неможливо.
Відповідь від: 08 Листопада 2010, 19:48:59
Розкажи іншим?
Короче кажучи, поки шо ця фігня працює в тестовому режимі і має десь тільки 16 каналів (зараз вже може й більше). Це тільки для користувачів Нетгруп, які сидять на тарифних планах вище Мікро (85 грн.). Якшо в тебе підходящий тар. план, то подаєш на сайті заявку, ставиш прогу і тестуєш.
Цікаво скільки це щастя буде потім коштувати ?
Ви живете в іншій об'єктивні реальності ніж я. Нічого із вище описаного вами в Калуші немає. Не потрібно ніяких заявок.
Коштувати буде не дорожче ніж аналогічна пропозиція кабельних операторів.
Відповідь від: 08 Листопада 2010, 19:52:18
так 100 каналів чи 16?
І що думають інші провайдери на дану тему?
Тільки що спеціально подивився на своїй приставці - 102 штуки.