ну до чого ж тут жінка/чоловік?
фізична/розумова?
це зовсім інше.
фундаментальна різниця між держслужбою та недерж - то що перша живе за рахунок другої.
в нормальній країні друга за це дещо отримує від першої і в цілому це співпробідництво.
в україні друга або нічого не отримує від першої, або отримує кучу проблем, або отримує нехтовно мало хорошого, тому в україні це не співробітництво, а паразитування.
людина яка співпрацює з державою робить це або не свідомо або свідомо.
не знаю що заслуговує більшої "поваги" - несвідоме життя, чи свідоме паразитування, на тих хто вирощує хліб, будує, конструює.
от і все. в мене перша офіційна робота була в бюджетній сфері. це ж..а скажу я Вам.
працівники приходили в 10, пили чай, каву так проходила година, в 11 вони починали готуватись до роботи, і десь в пів-дванадцятій кожен другий чи третій починав працювати. в 12 вони починали готуватись до обіду, потім обід, потім після обідні розмови вже й 3тя година. за роботою час летить швидко
потім починали "закривати справи" готуватись до закінченна робочого дня.
так і працювали.
Ви тут бухгалерів згадували? оо бугалтери у нас працювали наааайбільше! через кілька років як я звідти втік розгорівся великий скандал. не знаю як він виплив і чому, та суть була в тому що бугалтери понаписували собі різних надбавок за все що можна і за що не можна. там були "вредность" від робот з радіоактивними матеріалами і ще всяка фігня.
за чиї гроші їм виплачували цю вредность треба говорити?
Відповідь від: 29 Жовтня 2010, 18:50:33
є така приказка у людей певної професії
"то, что ви еще не сидите не ваша заслуга, а наша недоработка".
відносно українських держслужбовців це 100% істина.