Важаю
третю школу своєю рідною, не зважаючи на те, що 11-й клас довелось закінчувати в
першій.
Пішов я до школи
1989 року і моєю першою учілкою була
Качмар Ярослава Тимофіївна. В неї я сидів переважно на перших партах, але не через те, що був маленьким або погано бачив, просто я був непосидючим і для того, щоб моя увага була завжди включена вчителька мала мене контролювати.
Далі 4-й клас перескочив і почались пріколи: і сірники до стелі прилілювали, і шнурівки однокласникам під час уроку завязували, і дівчатам ліфчики розщіпали і т.п. Коли в 96 році зявились копійки, то старшокласники в прямому розумінні їх з нас витрясали.
. Найбільше наш клас відмітився коли ми десь в 7-8 класі перед уроком історії, а вчив нас її сам джорік (директор), грали на коридорі футбол керамзітом (його до школи приносив я і мій сусід у кишенях із Загіря). Получилось так, що нам вдалось "забити гол" між ноги директору. Ото вже було позору коли нас ганили на лінійці перед всією школою.
В 10-11 класах почались грьобані зрізі... далі дискотеки заборонили проводити в класах, бо під час однієї з наших дискотек прийшли чужі пацики і розбили один унітаз
Через проблеми з окремими вчителями довельось перевестись в першу школу...
далі див. тему "
Школа №1"