Шановні форумчани!
Оскільки два останніх конкурси запамятались не тільки талановитими та яскравими роботами, а ще й скаргами, на неправильне голосування (як це було з конкурсом "Портрет як дзеркало душі") або суперечками щодо того чи є якісь роботи форматом конкурсу чи не форматом, розмови про плагіат та інші речі, що Вас бентежили...
Я пропоную до початку нового конкурсу, внести Ваші пропозиції, щодо чіткості правил фотоконкурсу...І звісно обговорити доцільність чи об'єктивність таких пропозицій
Щодо голосування хочу сказати наступне:
Досвід показав, що голосування саме у фотоконкурсі має бути якомога закритіше, для того, щоб в останні години голосування не з♥являлись користувачі форуму, які заходять єдиний раз і зникають у невідомому напрямку, а можливо взагалі є клонами нас самих то голосування будуть програмуватися таким чином, щоб форумчанин не міг змінювати чи видаляти голос (задля манипуляції результатами у фіналі). Тому пропозиції наступні
- Результати голосування будуть показуватися лише після його завершення
- У голосуванні форумцю не буде дозволятися відкликати свій голос( тобто видаляти його), міняти свій голос( тобто видаляти і віддавати іншому, хто програє чи навпаки виграє)
- На конкурс можуть викладатися лише роботи того хто їх викладає, в цьому випадку існує призумція невинуватості, до тих пір поки хтось не доведе протилежне
Були також пропозиції обмежити число фотографій які викладає один кучасник, але я вважаю то лишнім...Висловлюйте свою думку будь ласка..
P.S. А тепер, що називається хочу ппоговорити "о наболєвшем"!!!
Мені завжди здавалось, що сам фотоконкурс досить символічний, тобто я маю на увазі його змагальну складову...
Звісно, що суттю будь якого конкурсу є перемога і визнання, але основна мета наших конкурсів є задоволення - поділитись гарними моментами з тим хто це цінить і можливо кому це принесе насрій і задоволення...
Я чомусь не відчула в когось з учасників прагнення почути критичні оцінки щодо свого професіоналізму, тим більше що приймають участь як проффі так і любителі...Ну тобто я прошу відноситись до цього трохи простіше... не сприймати так близько до серця програш чи перемогу
Можливо колись за перемогу у нашому конкурсі у Калуші будуть нарізати земельні ділянки
але мені здається, що до того ще дуже далеко, тому давайте просто ділитись гарними моментами...
Щоб у вас це не викликало почуття несправедливості пропоную просто узгодити правила, якщо десь є прогалини то замінити їх і закрити ці ранки
Дякую, соррі за
Як там писав один ваш депутат;)_
Запрошую до відкритої дискусії на шпальтах цієї сторінки