Я про те,щоб не було доступно дітям до 18, та по загальних ТБ. Показує язик
Такі фільми впливають не найкращим чином на дитячу психіку, та на нестабільну. А нам потім жити в такому суспільстві.
Помірна цензура не помішає. А то кидаємося з одних крайнощів в інші.
Яку цінність для громадян несуть даного типу фільми? Підкидають хворі ідеї для людей здатних до насилля? Чи роблять жорстокішими? бо коли часто таке дивишся, то й людські страждання та біль стають звичними та не вражаючими.
Лалія, те ж саме, слово в слово, я міг би сказати про фільм однокласники. яку цінність він несе для громадян? до чого привчить дітей? які цінності привиє?
Підкидають хворі ідеї для людей здатних до насилля? Чи роблять жорстокішими?
знаєте люди топили один одного в крові задовго до того як з"явився кінематограф.
і задовго до того як з"явився кінематограф люди витворяли такі жорстокі речі які в жодному фільмі ще не показували.
і все це творилось не в темних підвалах (хоча і в них теж) але і посеред білого дня у всіх на очах і всі були в захваті.
Знаєте скільки різних видів страти існувало в європі всього пару сотень років тому? І я не знаю, знаю тільки що багато.
Наприклад, (забув як називається) - палач перерізав жертві горло, потім пригав у неї на грудях, щоб кров виривалась з горла на більшу висоту.
а скільки різних тортур було?
Так от такі фільми і нагадують нам, що в житті є чи було, чи могло бути не тільки "бухать і єбаться" чи "збагачуватись і вийобуватись".