Ну а від себе хоч кілька слів???
Мовляв перший дивився на одному диханні. Все гарно знято, але після перегляду ....
Другий новомодна екранізація...
Третій ще там щось.
Суть же того, що ви тут пишете (копіпістите) не зводиться до того, аби показати, що у 2013-му році були такі от фільми, а щоб людина, яка зайшла сюди, прочитала про фільм і захотіла його переглянути!
Тобто ви самі подивилися, вам дуже сподобалося і ви радите іншим глянути тому, що...
Або ви переглянули і фільм не виправдав ваших очікувань та витраченого на перегляд часу і саме тому ви вирішили написати, щоб інші час не тратили.
От тоді є сенс.
А просто написати назву і "мертвий" опис - це знов таки ви просто потратили власний дорогоцінний час на марно.
Відповідь від: 15 Січня 2014, 10:07:50
Мені наприклад, якщо Лалія чи Адвокат напише щось про фільм - то це набагато інформативніше і дієвіше ніж прочитати 6 відгуків на кінопоіску.
Чому?
Бо я їх особисто (чи віртуально) вже знаю і пересвідчився, що наприклад у 90% випадків ті фільми які їм сподобалися - точно і мені подобаються.
А на кінопоіску не досить, що голоси "за" і "проти" розподіляються чуть не 50/50, так ще й половина тих "критиків" вважають себе нев
ми спецами-кінокритиками, "гуру кіномистецтва" і тому пишуть відгуки з "висоти" польоту своїх "геніальних" думок. Тому коротко кажучи - вони не завжди об'єктивні і часто їх словоблуд не знаходить дороги до серця читача.
Інша справа, коли "простий хлоп" напише "своїми словами".