в якому місці він круто знятий , я не побачив
Якщо Ви не побачили, то най Вам так і буде, бо я побачив круто знятий екшн.
значить ми по різному дивимось кіно
Ви пишете, що "...Гамбіт" зняли нормально, а через кілька років стався такий страшний занепад і деградація, що ті самі люди зробили повну ...опу?
рембо знімали 25 років тому за значно менші гроші.
Ви помилились майже на півсотню мільйонів баксів.
"Рембо. Перша кров" - не погана стрілялка-доганялка була на свій час, але чим далі в ліс, тим більше дров, і в "Рембо-3" вже витискали з ідеї все, що могли, як з соняшникової макухи третього пресування після прогріву. Вийшов треш, тобто просто тупориле мочилово.
Я порівнював з "Трансформерами", "Повелителем бурі", "Лабіринтом Фавна", а не з "Рембо-3".
А взагалі-то, я би назвав "Август восьмого" російським аналогом американського "Пірл-Харбор", який знімали кілька років тому за значно більші гроші.
Уточнимо бюджет:
"Рембо-3" $63 млн,
"Пірл-Харбор" $ 140 млн,
"Турецький Гамбіт $ 4 млн,
"Август. Восьмого" $ 16 млн.
Напевно Ви не брали до уваги гроші. Якщо так, то "Пірл-Харбор" також можна назвати дешевою агіткою, замовленою американською владою. І як кіно, той фільм ніякий.
гамбіт доречі також перекрутили в угоду російській владі. багато чого написаного в книжці викинули
Щоб знати, що перекручено, треба володіти реальною інформацією, тобто фактами. Бо книжка художня, і не є історичним документом. Автор хіба заперечував проти скороченого сценарію і екранізації?
Такий приклад:
В високохудожньому фільмі "Місце зустрічі змінити не можна" кінцівка не співпадає з книжкою Вайнерів. Сценарій писали також Вайнери (в книжці "Ера милосердя" Варя, дівчина Шарапова, загинула) і зміни були внесені на вимогу режисера.
поцікавився б вашою позицією в російсько грузинському конфлікті. та ваша позиція мені чітко зрозуміла. тому мова саме про дешеву агітку
Ваша позиція мені теж давно зрозуміла. Хоч ви і пишете, що одинаково негативно відноситесь і до російської і до американської влади, але в заокеанську агітацію і пропаганду вірите, а всю російську заперечуєте. По крайній мірі по цій війні.
Може це і є причиною, чому фільм викликав у Вас таку різку реакцію заперечення, не кажучи вже про те, щоб переконати в тому, що агресором в тій війні була Грузія, яка під керівництвом маріонеточного пожирателя галстуків фактично перетворилась в форпост американських і НАТО-вських мілітаристів.
Документальний фільм "Війна 08.08.08" ви теж забракуєте?
Висновок незалежної міжнародної комісії Євросоюзу по цій війні був надрукований і в російській, яку ви повністю заперечуєте, і в американській пресі:
New York Times, September 30, 2009
<...>
Like most catastrophic events, the war of August 2008 had several causes.
The proximate cause was the shelling by Georgian forces of the capital of the secessionist province of South Ossetia,
Tskhinvali, on Aug. 7, 2008ОБСЄ також визнала Грузію агресором.
Чи їх висновки Вам теж не до вподоби?
схоже самі росіяни не дуже вірять тій агітці , інакше зняли б набагато краще
Постають питання:
1.З чого Ви взяли, що росіяни не вірять в те, як показані події тієї війни в фільмі, вони самі Вам так сказали?
2.Навіть, якщо припустити, що не вірять, то як це може вплинути на вже знятий фільм, щоб він став кращим?
ви звеличуєте за мій рахунок якусь дешеву пародію. краще б назвали дійсно пародією.
За Ваш рахунок?
Пригадався анекдот про сержанта Петренка і про сотню баксів, які йому давали через щілинку приопущеного затемненого вікна "Мерседеса".
По ходу ми не лише по різному дивимось кіно, а ще й по різному розуміємо деякі загальновідомі поняття. Пародія - це фільми типу "Голий пістолет", "Гарячі голови", "Самий страшний фільм", "Самий кращий фільм", "Епічне кіно"...[/cut]