О,то тоді я перша
Колись у мене було дууууже довге волосся.Нижче пояса,до попи...
Я заплітала косу.Шампунів нормальних тоді не було,крайняк КРОПИВА
, і фенів теж.Мама тішилася моїми косами,а я ненавиділа
Я хотіла бути схожою на своїх однолітків із модними на ті часи (підліткові) зачісками.У 20 років я не витримала "лихої долі",прийшла до перукарні, і сказала РІЖТЕ
Там звісно відмовлялися це зробити,та мусіли.Уся перукарня стояла наді мною,і просила добре подумати.Якби вони знали,скільки нервів я собі з"їла із тою косою,то би не просили.Коротше підстригли мене "під каре" але без чілки.Звідтам я йшла,і мені здавалося,що все місто на мене дивиться бо знає,що я була з косою.На голові було таке відчуття,ніби мені зняли звідтам якийсь казан чавунний
Через декілька місяців я зрозуміла,що і така зачіска мене нервує.Тоді я пішла і підстриглася "під мальчіка"
В обох випадках дома зі мною ніхто не говорив тижнями,а дитина дивилася на мене з відкритим ротом
Пізніше я продала свою косу,і на виручені гроші купила собі золотий кулончик
Довжина волосся сягала одного метра, а вага 250 грам.
З тих пір, я звісно трохи міняла зачіску-як колір так і стрижку.Та найоптимальніше для мене,це коротка стрижка.Ніякими засобами по догляду за волоссям я не користуюся,бо вони мені не підходять.Мене свербить голова,волосся жирніє,і я відчуваю якусь важкість.Єдине,коли мала довше волосся (до плечей),то користувалася бальзамом після миття,бо не могла розчесати.
Моє волосся має багато плюсів,та є й мінуси.Отож із плюсів,то воно є жостке,гарно укладається,швидко росте,і перукарка завжди отримує задоволення,коли мене підстригає.Мінуси,то я мушу щодня мити голову,а мию я тільки Хеденшоулдерсом,бо якщо я не помию,то
Я не можу його зачесати,і на голові йожик.Тому є проблема тоді,коли я десь в дорозі,то хоч бери і не лягай спати.А тому неодноразово доводилося мити і мінералкою,і під краном на заправці в туалетах(це коли була неодноразова подорож до моря),і навіть господарським милом
,бо бувало й таке,що криза підкралася непомітно,і в хаті не було не те що шампуні,а й звичайного мила.
Та зачіска від цього не мінялася,та на дотик волосся було таке,як шерсть у собаки.До недавнього часу, мої дочки ,за наполяганням бабусі,теж мали довгі коси,та я їх обстригла.Волосся ще не продала,і мабуть швидко і не продам.Бо дуже багато є бажаючих знайомих купити на парики.А я трохи вірю в ті забабони,щодо волосся,то нехай воно мені лежить сховане.Бо свого було не шкода-мені вже всеодно,ворожитимуть на ньому, чи ні.А от за своїх дівчат хвилююся