Так це ти тут свого кацапа постійно постиш - десь там була бельгія ось я і написав . А те що в Англії є наркомани - ну так в цьому немає нічого дивного . Я навіть деяких нариків з свого городу виганяв . В Лондоні нариків в 10 чи навіть в 50 раз більше ніж в Бірмінгемі . Я у мене в одному з будинків живе один білорус , який перепробував уже майже всю наркоту . На щастя він все закинув і лише курить коноплю . І серед 40 людей ( що живуть в будинках за якими я доглядаю ) десь 6 постійно курять коноплю . Мені пофіг на це - саме головне щоб вони не курили всередині так як я їх тоді викину нафіг в той же день .
А також знаю одного українця , який працює сантехніком і сидить на тяжкій наркоті ( забув як вона називається ) . Так що наркоманія - то не є щось нове . Я ще памятаю , як колись в Калуші ( десь на початку 90х ) тусовався з металістами ( в скверику біля Юності ) і там був один молодий хлопака , який дуже скоро помер через передоз наркотиків . І він був з досить нормальної сімї і мав достатньо грошей ( в тому числі на наркоту )