а ви шкіритесь, негарно.
та я ваащє то чисто технічно запитав , так як з усіх утюгів і холодильників весь час базарять що на кацапії добувають уралс ( в основному ) . А про брент читав уже даааааавно - і тоді нічого про кацапію не згадували . ось тому і запитав - адже цілком можливо що вже знайшли якісь там родовища з брентом на кацапії . я ж не нєфтянік і не шміровік - просто проходив мімо і поінтєрєсавалса .
а про ціни на нєфть - ну так мені якось пофіг . ось хйло ваащє чотко сказав , що якщо ціна на нєфть упадьот ніжє 80 баксів - то єканоміка всєво міра рухнєт . а він же все таки болєє лючшє знає , так як він дзюдаіст і вадітєль стєрхов і вааще у нього купа памочьніков з роснєфтє і розгазтє
-----------------------------------
а ось відео від Тада правда трохи незрозуміле . ось достатньо послухати цього ікзпєрта з 1:30 і звернути увагу на те що він показує і що він рахує . тобто він бере цифру дисконту на Брент і віднімає цей дисконт від ціни на Брент і подає це як ціну на уралс .
нєдапонял
Менше з тим . Особисто мені сподобалось що згідно цього ікгспєрта якісь там трейдери тупі як пробки і не знають про то , що дешева ціна на нафту Саудовської Аравії виявляється лише в порту тої Аравії
я ще чекав ,коли він розкаже , як ті тупі трейдери не лише за голову будуть хватацца , але й обсірацца от ужаса і спісівацца на бєрєг
але болєє лючше мені сподобалась його цицаца про те , що мінус для рассєянскіх кампаній єто харашьо ( ну так в принципі і санкції для кацапії очень харашьо ) .
ось лише чому тупі ватні мудаки так зараз піють на всі голоси що пора би уже ті санкції атмєніть ?
тому Таде перестань шкіритись і бістра розкажи нам ( як нєфтянік нєфтянікам ) що ти зрозумів з того відео . Дякую дуже дякую