А для чого свої слова завжди цитатами підкріплювати???
Ми і так знаємо що ви добре знайомі із Біблією.
Своїх аргументів бракує?
Бо для мене як і для більшості - то лише цитата вирвана з контексту і я не знайшовши і не прочитавши тексту навіть не в курсі про що тай взагалі йшлося.
Відповідь від: 18 Березня 2009, 10:49:15
Кажете,що наслідуєте Христа?
Ну то наслідуйте. Він ж здається ні разу цитат не наводив, з вказанням глави і вірша. Не замислювалися чому?
Бо міг переконати сам, бо так людина значно швидше сприймає і не противиться. А так ви уподоблюєтеся свідкам, що бігають із книжечками і лише задають каверзні питання "А ви знаєте це..." " А ви знаєте то..."
А от тут і тут написано... Не вірите? Подивіться! Та ні у нас Біблія така сама як і увас...
Лиш застав людину сумніватися і вона у тебе у руках. Залишається лише її добити при наступному візиті.
Так мою бабулю атакували. І за 4-м разом довели її до того, що як я прийшов вона почала питатися: "А може то і дійсно Бог Єгова називається?"
А я їй "Так!"
А вона: " О, то що виходить вони правду говорять і ми не правильно віримо?"
Те саме і ви робите. З одного бокукажете, що Бог не у церквах, а у вашому серці!, а потім додаєте, що якраз відкрити серце допомогти можете лише ви. Бо самі ви не справитеся. Ви приходьте до нас, послухаєте, подивитеся як ми живемо...
Як казав той православний диякон: "Ви головне прийдіть. А там їх буде кілька і ви будете у меншості і на чужій території. А з часом на вас подіє стадний інстинкт, бо якщо 1000 людей показують на чорне і кажуть що то біле, то коли запитають вас - ви теж скажете, що то біле.
Хочеться вірити Джулі, лише у одне, що конкретно ви, на відміну від вашого старшого пастора, дійсно вірите у те, що проповідуєте. Бо може тоді то не буде аж так тяжким гріхом. Зате люди яких ви привели у секту все одно матимуть частину вашого гріха на собі, бо мали вуха, але не слухали і очі але не бачили!
Поки ви живете собі і нікого не трогаєте - вірте собі хоч у священних корів.