romashkin , невже моя думка настільки авторитетна, що всі ті, хто проголосував за Віктора зробили це виключно завдяки мому повідомленню. Тим більше прямої агітації конкретно за Віктора там нема
Я лише пояснила свій вибір
І аж ніяк не схиляла всіх голосувати за нього. Здається я нікого не образила та не порушила правила форуму. А своїми словами
пропоную всім ще раз добре подумати, хто справді достойний цього звання лише закликала всіх голосуючих прийняти зважене рішення
Форумці - дорослі люди і кожен має свою думку з приводу пререможця в даній номінації. По голосуванню бачу, що ніхто не забрав свої голоси від лалії, Рибки чи судді, ще й віддавши їх Віктору. Доречі, голосуючи за Віктора, я не керувалась виключно його відданністю. Трошки "перегнула" назвавши НАЙвідданішим:))) Проти Дока немаю нічого , але і так проголусавала за нього у інших двох номінаціях (думаю, що достатньо, бо ще зазнається
) До того ж Док був форумцем року 2007
Цілком згідна, всі активні форумці є відданими:) Достатньо коротко і ясно охарактеризував Віктора bornslippy і я з його словами погоджуюсь