Ющенко сам у цій статті відповів за себе і за Ігора_о, що він має на увазі:
"Я 5 років мав шанс реалізовувати те, у чому я глибоко переконаний. Очевидно, мій виклик був у тому, що більшість речей, про які я говорю, сприймаються нацією специфічно. Але це ще не говорить про те, що я не правий. Якщо мене зрозуміють – добре. Не зрозуміють – у мене є почуття свого обов’язку, я його зробив"
Якщо цього нація не розуміє і не визнає, я не хочу бути політиком у цій країні! Я не хочу номінально представляти владу, яка творить державу. Це речі, які не можуть мати компромісів
Тому він юбуде будувати іншу країну і формувати іншу владу, яку номінально буде представляти, тобто формувати знову команду однодумців...
І буде він це робити з почуття власного обов'язку, навіть якщо для цього йому потрібно буде торкатися речей які для багатьох некомфортні.
Відповідь від: 09 Жовтня 2009, 12:23:28
Тобто Влада яку він зараз номінально представляє не може привести людей додому у Європу, вона зайнята іншими речами і Нація яка не хоче водопроводу, бо його важко провести і ще важче підтримувати - не права.
Можливо тому, що ніколи не бачила, як то має бути і здається на півшляху, ще не встигла дійти до того, щоб збудувати машини, які дозволять цьому народу не так важко працювати над підтримкою дикунскього водопроводу, але така машина існує, її вже придумали інші народи, хоч спочатку вони дуже важко працювали і бунтували, але прийшли і зараз вони не помічають того водопроводу, бо через лсвою лінь придумали як працювати легше і жити краще.