випадково стати президентом не можна
Я пригадаю цю цитату через рік, коли Юлька стане президентом. То вже буде мій час "посміятися". Не тому, що я її палкий прихильник, а просто всім приємно коли саме його прогноз збувається.
А стане вона президентом, (ну якщо стане) якраз через те, що більш реально вигадує і вміє втілити свої вигадки, у які повірили ті, хто її підтримує.
Життя все розставляє по своїх місцях. і ті хто беззаперечно вірили чи вірять Тимошенко, рано чи пізно зрозуміють, що вірили у ідеал, який самі собі придумали.
А для нас всіх найгіршим є те, що через рік таки доведеться вибирати, а вибирати прийдеться з тих самих, а з них вибирати уже нікого.
От якраз і прийде до влади хтось ВИПАДКОВО, скориставшись мінімальною перевагою. І хто б не прийшов - пипка! Нічого кращого в кінці тунелю не просвічується.
Зараз росте популярність Яценюка. Завдання ВР. причому цілої, і опозиційної і навіть коаліційної її частини, зробити так, аби він обкакався у ролі голови ВР, тобто зривати її роботу і тд. Тоді на ньому через рік буде тавро невдалого голови, а не сильного політика. А от якраз він у Європі був би цінним...
То так роздуми по ходу, і тому я не претендую на 100% їх правильність. впевнений лише у тому. що стати президентом можна навіть випадково. А то що комусь це буде вигідно, то вже точно, інакше не буває.