Просто партія влади перед виборами внушала виборцям, що всі однакові.
І багато хто не лише у то повірив,
для чого комусь вірити, хіба власних спостережень не достатньо? всі однакові. різниця тільки в ціні. як виявилось "опозиція" значно дешевша за владу.
що в такому разі взагалі не варто ні за кого голосувати.
якби більше 50 відсотків проголосувало проти всіх. де-юре нічого не сталося б , де-факто була б революція. а так всім на
, ще й бажання копирсатись в лайні регулярне! я в цьому участі не братиму!
Тому говорити, що смішно реагувати на новини про те, що витворяють керманичі партій (яким дехто відверто і переконано вірив і вірить) - як на мене може лише той, хто знає, що ні він ні його нащадки і так у цій країні жити не будуть.
по-перше керманич це людина а партія це група людей. не можна по діях однієї людини судити цілу компанію. От наприклад Дваня прихильник тимошенко, яку я особисто терпіти не можу. За твоє логікою я і до Двані маю ставитись відповідно. Та я його поважаю за громадянську позицію, щирість і стійкість, наполегливість і небайдужість, і мені накласти як він відноситься до тимошенко.
по-друге. твої надії на політика котрий всім зробить добре марні, і пахнуть совком. я не збираюсь нікуди виїжджати і своїх дітей відсилати за кордон не планую. хоча в житті всяке буває. та я не чекаю не тільки від політиків, я не чекаю нічого доброго від жодної людини. тому що всі люди при сучасній системі - продажні сволочі. і не кажи що це не так. все залежить від ціни. і політики якраз яскраве відображення нас.
Гроші які замість йти на будівництво і розвиток підприємств, що мали б дати нові робочі місця і в перспективі збільшити ВВП - йдуть на закупівлю імпортних будматеріалів і зарплату у конвертах тим, хто будує дачі людей, що обіцяли нашим дітям краще майбутнє!
при даній системі цінностей це цілком прогнозований результат. і не важливо в якій країні ти живеш.
Тому я ще раз повторюю, що коли прийде час - все ж старатимуся розібратися у сортах г... і пригадати хто з керманичів що робив за останні 5 років.
а я голосую за програму. у Свободи вона чітка і я її підтримую. не будуть виконувати програму стануть непотрібними.
А багато хто через нього не голосуватиме
написав вище. тупо оцінювати партію за лідером. це найбільша помилка. зновуж таки пахне совком. всі хочуть тирана.
Я прекрасно знаю, що за будь-яких моїх старань, я все одно тебе ні до чого не переконаю.
Тому у мене навіть у думці не було починати
але ти зачепив. і була мета. я не ображаюсь. просто констатую факт.
відразу виникає бажання спробувати переконати інших людей, які не на стільки однозначно налаштовані.
що б переконувати людей тре за щось відповідати. ні ти ні я не відповідаємо ні за політиків ні за партії . тому вважаю когось до чогось агітувати неправильним.
Так що не "додавай собі ваги"
ти сам її додав
Відповідь від: 06 Вересня 2013, 15:10:14
"всіх жінок звісно не перелюбиш, але прагнути до цього треба!"
Юра ти мене лякаєш.
Я ж вважаю, що хоча б намагаюся спробувати змінити щось, що можу змінити.
ключове слово - я вважаю. самонавіювання. звичайно людина мусить прагнути щось змінити. але в даному випадку це безперспективно. і змахує на лотерею. і підтримую тебе що голосувати треба. бо аби виграти треба хоча б лотерейний квиток купити. але кожен сам вибирає на що ставити, і "всесвітнє зло" не варте твоїх нервів і переживань.
що від них нічого не залежить, то ж можуть і не голосувати
насправді так і є ти сам себе накручуєш що впливаєш на щось. тому не парся. люби жінку і малого. і не звертай увагу на крикунів про демократію і світле майбутнє.