Зовсім ні. Ніяких нових питань.
Просто партія влади перед виборами внушала виборцям, що всі однакові.
І багато хто не лише у то повірив, але і вирішив, що в такому разі взагалі не варто ні за кого голосувати.
При чому діяльність "опозиціонерів" після виборів лише збільшила число таких людей.
І поки що на горизонті нікого достойного не видно. Але як Ви кажете
сподіваюсь - а то хтозна, що завтра трапиться
І в будь якому разі прагнути до кращого варто!
Тому говорити, що смішно реагувати на новини про те, що витворяють керманичі партій (яким дехто відверто і переконано вірив і вірить) - як на мене може лише той, хто знає, що ні він ні його нащадки і так у цій країні жити не будуть. Що вони і так не будуть розраховуватися за гроші, які нині беруться у кредит у МВФ і інших установ. Гроші які замість йти на будівництво і розвиток підприємств, що мали б дати нові робочі місця і в перспективі збільшити ВВП - йдуть на закупівлю імпортних будматеріалів і зарплату у конвертах тим, хто будує дачі людей, що обіцяли нашим дітям краще майбутнє!
Відповідь від: 06 Вересня 2013, 14:02:16
Тому я ще раз повторюю, що коли прийде час - все ж старатимуся розібратися у сортах г... і пригадати хто з керманичів що робив за останні 5 років.
А діяльність політичних трупів якими на той час точно будуть Ющенко, Тимошенко, Луценко - мене вже цікавити не буде.
Відповідь від: 06 Вересня 2013, 14:04:46
я голосую за Свободу не через Тягнибока
А багато хто через нього не голосуватиме
Відповідь від: 06 Вересня 2013, 14:06:22
тому не пропонуй мені обирати за менше зло
Я прекрасно знаю, що за будь-яких моїх старань, я все одно тебе ні до чого не переконаю.
Тому у мене навіть у думці не було починати
Просто коли бачу твою реакцію у темі і згадую твою позицію - відразу виникає бажання спробувати переконати інших людей, які не на стільки однозначно налаштовані.
Так що не "не весь світ навколо тебе обертається"