ще й по адмінках розписувати рішення з максимальною аргументацією, то саме судочинство в державі просто посипиться через перенагрузку.
що значить "ще й". По чомусь іншому вони розписують?
По цивільних точно ні.
по-друге я не прошу максимально розписувати, я прошу лише аргументувати твердження - просто дати номер статті, де таке написано. Саме тому і прошу, щоб суд не писав брєд типу "ідпс вправі вимагати та перевіряти всі необхідні документи". Погодься що це твердження - маячня.
Як на то пішло, то майже кожну постанову ДАІ треба було б касувати через неправильність її склададання і оформлення.
правильно, так і треба робити, тому що зараз інспектору нічого не заважає людині яка проїхала на зелене виписати штраф на проїзд на червоне.
так інспектори це рідко роблять, але інспектори часто допускають такі порушення через які гинуть люди.
Ось приклад:
http://roadcontrol.org.ua/node/692К несчастью, пилот был без какой-либо защитной экипировки и скончался в машине скорой помощи. Почему двигавшийся за Yamaha инспектор ГАИ не остановился после ДТП и не оказал первую помощь пострадавшему - остается загадкой.
Гаішникам рідко дозволено переслідувати вазагалі і категорично заборонено переслідувати водіїв мопедів та мотоциклів без шоломів. Тут гаішник переслідував (це вони часто роблять - їм по барабану закони), його переслідування призвело до дтп, а гаішнік що уникнути проблем просто втік, хоча міг допомогти...
так от гаішники порушують закони, при цьому вбиваючи людей, а судді їх покривають, при цьому стаючи співучасниками.
далі - от я писав що рішення суду по моїй справі було не аргументоване, це не зовсім так, в кінці рішення таки є посилання на кілька статей серед яких ст. 122 купап.
Тобто в рішенні написано що на підставі ст. 122 купап (проїзд на червоне світло, не зупинка на вимогу ідпс і т.п.) мене слід оштрафувати за непред"явлення полісу страхування.
Ось така залізна аргументація.
У такому випадку можна ставити питання про відновлення пропущеного строку з поважних причин.
так, я так і зробив. принаймні апеляційну скаргу вже відправили у львів.
Але чи варто звертатись у Львівський адміністративний апеляційний суд, це ж могильник всіх адмінсправ!!!
Тобто могильник? А можна хіба було з апеляцією звернутись в інший суд?
я взагалі-то і не сподіваюсь на справедливе рішення, апеляцію подав саме щоб сприяти перезагруженню цієї сатанинської машини під назвою "судова система україни". Поки вони займаються відписками по моїй справі вони не будуть займатися іншою, хабарною справою, відповідно менше накрадуть, менше людей буде несправедливо ошукано, от і відповідь на питання що я корисного роблю для суспільства
Відповідь від: 21 Липня 2010, 11:55:47
ще й по адмінках
між іншим дтп теж адмінки. а суму можуть фігурувати дуже і дуже значні. а те що судді щоб не перегружатися не утруждають себе вникненням в суті справи і призводить до того що дознавателі прямим текстом кажуть що винним в дтп буде той хто менше заплатить, тому що суд прийме те рішення, яке порекомендує дознаватель.
навіть якщо в дтп явно видно що ти потерпілий (і свідки є і все інше), дознаватель скаже що якщо не заплатиш, то буде обоюдка.