Короче історія така.
Дуже мені сподобалося то Бланш пиво і я в суботу поїхав у "Продуктову спокусу", де брав попередній раз, на дозаправку.\Думаю куплю відразу 3 штуки, аби вже на тиждень стало.
Прийшов - а там одна пляшка залишилася. Ну і я купив ту останню і взяв одно просте Карпатське світле.
Думка була, що воно мабуть буде ніяке, а той бланш буде ґуд.
Ну далі ви вже знаєте. Бланш виявився шмурдячком.
А нині я попробував ото просте - і видо воно ще зі старої (доброї) партії у якій мабуть і бланш і всі інші пива були ок. Воно до 05.06 гідне, а шмурдяковий бланш - до 19.06.
Так, що КАС, якщо хочеш попробувати пиво "без неприємного продовження" - можеш спробувати.
Але дивися на дату на етикетці. Має бути як на фото.
Смак - дуже нетиповий для Калуського. Тому не факт що всім зайде. Але воно однозначно якісне. Без противних післясмаків, без характерного запаху "обісцяного під'їзду", дуже легке і м'яке, трішки кислувате (як бірмікс).
Коли нема можливості пити класичне Калуське Жигулівське (гірке, густе і пінне шо ппц) то хоча б такий легкий варіант, зате реально смачний.
Уявляю, яке воно добрезне було нефільотроване і непастеризоване
З.І. Щойно додивився, що то за характеристиками таке ж пиво як Бланш, тільки до останнього додають троха каламутного
Тому і вийшло, що смак дуже схожий.
Дав би Бог здоров'я тим що втнув ту попередню партію!