завжди полюбляв
Чернігівське, а з закордонних краще всіх
Gosser, особливо темне -
!
але з цього літа щось мені Чернігівське наче і не пиво, а
якесь трапляється, пити неможливо
поважаю
пивце Першої приватної броварні - супер!
буває з"являється настрій на
1715 або
Славутич преміум.
колись пив тільки темне, але зараз серед вітчизняних марок пристойного темного не знаю.
якщо дуже хочу пива, але немає того, яке можу пити, - не п"ю ніякого.
дуже не люблю російського пива. може, через те що його
варять і розливають. хоча кілька разів пив якусь
корону, у московській обл. розлиту - був приємно вражений
до пивця, як правило, нічого не беру - так смакую.
якщо вже доводиться, то це мають бути добрі фісташки (щоб не солодкі), або копчений сир (не всі підходять), або рибка (краще всього підходять кумові коропи і коропища закопчені або таранню. як він їх робить - не зрозуміло!!! але смак неймовірний!), або мисливські ковбаски, ледь підігріті - і до пива, і перекусити добре!