Ой ,Юрку!
Навіть не знаю що писати...Один нюанс-і враження від концерту паршиві. Спершу про файне. Виступали місцеві виконавці-дівчата вокальної студії "Ліра",гурт "Різак" і Христина Дутчак. Співав Сергій Лоб-переможець "Народної зірки" 2010,Ольга Шаніс-учасниця першого сезону "Голос країни".Не сподобалося,що ці двоє співали співані переспівані пісні.Після 100 грамів коньяку
я співаю не гірше то саме.За пів ціни
Дешево і сердито.
Але публіці треба зрєліща
Молдавани-молодці ! Справді класно.Вразила їх щирість.Я уже маю повне право так казати,бо бачила не одну звєзду, і спілкувалася не з одною особою із когорти шоу-бізнесу не лише українського,а й зарубіжного.Отож молдавани залюбки давали автографи,фоткалися з дівками
і без проблем дали інтерв"ю. А я таке люблю,коли людина не вимахується своєю звьоздністю. А тепер про погане. Я написала так і в сюжеті.Люди,скажіть будь-ласка,ви коли перебуваєте у парку на концерті хочете інколи пісяти ? Бо я так
Але я не мала куди піти.Один біотуалет,і той для артистів.А калушани терплячі? Правда,організатори свята? Добре,що мою морду ліца впізнали,і без проблем пустили у віп-парашу.Правда потім всіх пускали,коли стемніло
Молодці! Ну а туалет парковий-це піз....
Одна пані вилетіла звідтам,мов куля з блідим виразом обличчя,який помалу перетворювався у зелений.Бідна жінка. Коротше,з заходом сонця весь народ пісяв гуртом на травичку.Особливо класно виглядали хлопці. Стволи вперед-і пішов снайпер
Природній шумок,запашок-і свято вдалося! Хай живе москаль,який вміє зробити нам празник!
А ми то будем і далі терпіли,бо постяти можна і в корчі,лиш не у сподні.