Зі мною не траплялось але бачила...
Тут потрібно певне урівноважити два поняття жіноча дискримінація=чоловічий шовінізм
У мене на моїй бувшій роботі моя подруга ( вона ж мій шеф) дівчинка 25 років, була керівником найважчого вдділу в юриичному управлінні
І лише через якесь своє особисте відношення до неї трохи вищестоячого шефа, мала набагато біліьше роботи, відповідальності, але на порядок нижчу зарплату і постійні відмовки зі сторони вищестоячого керівництва щодо бонусів, премій і тому подібного.
То я об'єктивно, а не через жіночу солідарність...
Можу вевнено про це сказати бо знаю навіть причини такого відношення. Вона юрист вищого класу.
Але вона юрист-претензійник, тобто роботою якого є постійні спори та конфлікти, і гарним спеціалістом в тому є саме через властиві її характеру конфліктність, впертість і принциповість...
Але у мирних політичних розмовах це їй заважало...і підхід до її питань був завжди суб'єктивний, тобто як працівник вона влаштовувала, але як людина не подобалась..
І таким чином використовуючи своє положення часто у дріб'язках, а для неї, це досить гарні суми їй урізали, принаймі матеріально...ну і той факт, що зарплати чоловічої половини управління були вищі ніж у жінок з цією ж кваліфікацією теж говорять за дискримінацію...
При цьому зазвичай ти ніколи не доведеш наявність цієї дискримінації, бо вона скоріше етична сторона медалі і завжди можна з♥їхати на якісь формальні причини
Але мушу визнати сама ніколи не відчувала до себе дискримінації і зустрічала чолвічу дискриміацію у деяких випадках коли керівниками були жінки
Але все це не стосується якогось приватного життя, бо в повсякденностіі ніколи не зустрічала відвертої дискримінації, якщо чесно...може пощастило