Молодець . Ти напевне будеш моїм бібліографом - так файно все описав . Таке відчуття , що весь час ти сидів десь в моїй кишені і все чудово бачив . І саме головне , що все що ти написав - чістая правда. Я ось що думаю - пора уже тобі стати другою Вангою . А я буду у тебе секретарем - народ після цього до тебе повалить як по святу воду . Але до того часу все таки відкрий хвірму під назвою "вася авторидупо" і загрібай бабло поки я в Калуш не приїду ( хоча ні - судячи з твого поста то має бути так : поки мене негри в Калуш не відправлять з книжкою англ. мови ) . Одним словом ти вбєш купу зайців : позбавиш форум від моєї лапші ( я ж тут уже сотням калушанам лапші навішав і бабла море нагріб ) , сам станеш знаменитим як Ванга , заробиш купу бабла ( щоб пережити спокійно 10 років ) і можливо попробуєш вилікувати мій інфантилізм і вирівняти мій писок , розбитий в кацапстані . Крім того я зможу поспілкуватись з не неграми - після чого зможу цим похвалитись на форумі . Як бачиш - все цілком реально і просто . Вирішувати лише тобі .
ЗРОБИ ДОБРУ СПРАВУ - СПАСИ КАЛУШАН ВІД ББА !