Тест на забобони:
http://azbyka.ru/test/index.php?act=test&id=2
Я «проколовся» на Ванзі (мені там не ясно), на Кашпіровському (але був, близько), на зціленні екстрасенсами (не погоджуюся, думаю там не правильне формулювання).
Відповідь від: 23 Грудня 2010, 01:01:00
Бо люди які займаються астрологією дуже часто займаються не тільки нею, але паралельно і окультними напрямками, що передбачає попадання людини під вплив демонічних сил.
От, будь ласка, маєте типовий приклад за класифікацією «Якби в риби було хутро»
Можна подумати, що якщо людина просто, так би мовити, займається «чисто» астрологією, то ніколи не попаде під вплив демонічних сил.
Не рідко (ой не рідко), люди, які займаються бізнесом, з часом зосереджуються не на справі, яку вони повинні робити для людей і за що їм платять гроші, а на прибутках. Падає якість, росте кількість, з’являється недобросовісна реклама і пішло, і поїхало.
Ну чим не вплив мамони?
І де тут астрологія?
Одна людина скальпелем рятує здоров’я та життя, а інша тим самим ножем те життя забирає.
Якось до вбивців демони і без астрології добраються.
Тим не менше мільйони людей повенулися з війни, де вбивали, вбивали, вбивали. І лишился людьми, і виховали нормальне наступне покоління.
Хтось все життя п’є і горілку, і вино, «і пиво теж» і після всього лишається людиною. А хтось день без пів-літри прожити не може.
Де тут астрологія?
Все, що ми можемо використовувати, ми можемо використовувати як інструмент або на користь, або на шкоду собі.
І будь-який інстумент в розпорядженні непідготовленої людини являє небезпеку.
зовсім недавно, років 100 з хвостіком назад перші літаки, телефон, паротяги наприклад більшість населення
рахувало за демоничні сили.
І були абсолютно праві.
Роки йдуть, а ситуація не змінюється.
Підготовлена, відповідальна людина керує технікою грамотно і не піддається спокусі випробувати силу «полоненого духа».
А якесь не дуже розумне дитинча, що отримало цяцьку від багатого (впливового) родича — витискає з того «духа» більше ніж його здатність… і той забирає за це людський спокій, здоров’я і, врешті, життя.
Якщо вірити вченню церкви, Христос після розп’яття був 3 дні в пеклі та відібрав ключі від того місця (я нічо не сплутав?).
Не знаю звідки це відомо, але я схильний вірити, так як Христос зміг би ще й не таке ))
Чому так вважаю? З тої ж самої причини. Він найпідготовленіший, який тільки може бути. Тому справляється з будь-яким духом.
І закликає нас бути досконалими, як Отець наш небесний.
Велика відповідальність, однак.
Перед використанням «полонених духів»
уважно читайте інструкції!