ЗВЕРШЕННЯ, -я, с., книжн. 1. Дія за знач. звершити. // Здійснення великих замірів, задумів, справдження високих надій, бажань, сподівань. 2. тільки мн. Важливі справи, діяння, подвиги. // Досягнення, успіхи.
Не видавайте бажане за дійсне, особливо в оцінках нашого нового гаранта.
Ви себе коли-небудь читаєте? Адже саме Ви назвали тему:
Звершення..., а я натякав (це видно в моїх відповідях), що про звершення ще зарано говорити, не коректно, пропонував замінити на слово "діяльність". То хто з нас видає бажане за дійсне? А якщо це був "бородатий" сарказм, чи вживаєте слова не в прямому значенні, то використовуйте "лапки". Етимологію слова: "звершення" Ви прослідкували на "задовільно", хоча і цього достатньо. З того, що пише тлумачний словник онлайн, стає зрозуміло, коли доречно використовувати це слово. (Хоча б заглянули туди, це вже прогрес). Ще рекомендую подивитись, що означають слова: сарказм, катахреза і коли їх використовують; так, для загального розвитку не зашкодить.
Якщо залишити назву теми без змін, то ми "погрязнемо" в алогізмах, що Ви і показали своєю відповіддю, і конструктивного діалогу тут не буде.
Відповідь від: 23 Червня 2010, 20:54:42
Тема названа так, тому, що ще до того як ВІН щось назвершував, у МЕНЕ вже було переконання, що таки наламає дров.
Як у тому анекдоті: - гляди, не накаркай. (с)
Відповідь від: 23 Червня 2010, 21:09:15
Флот у Криму на довгі роки - не звершення?
Нічого епохального, усе логічно. Той флот там таки давненько. Правда. Вже третє століття. Але чомусь ця тема "засвербіла" лише останніх 4-ри роки. А до того такі заковиристі питання не виникали в якості першочергових.
А те що попередня влада підписала угоди з Заходом про влаштування в Криму сховища для токсичних чи то ядерних відходів - це Вас не хвилює? Напевно, ні, бо канал "чесних новин" обходить цю тему, це їм не "в масть". Але ж є "тирнет". Погугліть, може щось цікаве і знайдете. Вибачте за офтоп, більше не буду, тут тільки Януковича "звершення" фтєму, а я на "святе" замахнувся.
Відповідь від: 23 Червня 2010, 21:10:24
Це алегорія.
Не алегорія і навіть не метафора.
А як це називається, можете дізнатись з моєї відповіді на попередній сторінці, з якої і почались підрахунки: хто і скільки разів на форумі.
Відповідь від: 23 Червня 2010, 21:11:42
форум якраз і існує щоб кожна тверезомисляча (і маюча що сказати по темі) могла висловити свою точку зору і, побачивши (прочитавши) точку зору інших людей зробила висновки для себе чи права вона чи ні.
-Золоті слова, - підписуюсь під кожним.
Відповідь від: 23 Червня 2010, 21:13:35
А якщо до теми то чим ви обгрунтували свою думку хоча б тим самим
Цей ребус я не зміг розгадати.
Відповідь від: 23 Червня 2010, 21:14:36
З чим порівнювати?
А порівняйте з тим, що Вам не лише скажуть люди, а й пальцем покажуть по дорозі від нас до Говерли, де чия хатинка...Все, мене далі і не питайте. І так достатньо натякнув.
А в "тирнеті" можна багато всякого нарити, в залежності від того, що шукати. Буду викладати поступово в альтернативній темі, щоб не було однобокості.
Відповідь від: 23 Червня 2010, 21:18:01
А у ваших постах шановний yaro my я не побачив жодного обгрунтування думки по темі а тільки впевненість що ми тут фігней страдаєм переливаєм з пустого в порожнє ще й не в тій темі.
Ось я і виводжу на чисту воду, починаючи з назви, щоб не переливати з пустого в порожнє. Але як уже видно, це не просто. Тому і була започаткована альтернативна тема:
Діяльність і звершення президентів: бувших і нині діючих.Ласкаво просимо!
Відповідь від: 23 Червня 2010, 21:28:18
шо ваш янукович зараз пропонує
Він такий же мій як і ваш.
висказую свою думку на даний момент - президент і його команда - мародери,ім пох шо там буде років через 3
Ваша думка сформована і зацементована, Ви просто не хочете бачити нічого, щоб може її змінити.
Аргументи інших для Вас "порожняк", якщо не вписується в намальовану Вами картину.
Тут трохи вище можна прочитати золоті слова про тверезе мислення і про те, щоб робити висновки.