Я вірю.
Я колись писав, що був в 10-му році в Німщині, то там один умілець (він правда сам француз, але руки ну дуже з того місця що треба ростуть) заекранував собі стіни в хаті.
У них десь так за 50 м старий пивзаводик маленикий і на його даху така схожа антенка. (завод трохи нижче від них, але типу антена все одно ну дуже не у вікна їм там світить, а метрів 30 вище від хати
)
От він вичитав, що то капєц шкодит, а вони дуже там дбають про здоров'я, не то, що ми, і взяв сітку для штукатурки, таку що на стіну кладеш і по ній штукатуриш, всі стіни тою сіткою поштукатурив, а кожну сітку попаяв дротиком одну до одної і тоді до заземлення.
У хаті телефон то ловить то не ловить
Короче заморочився конкрено.
Я собі думаю що за його вік (а йому було вже за 70 тоді, хоч виглядав на 60) там навіть якби маленьке джерело гама випромінювання поклав на той пивзавод, то воно б не встигло зашкодити.
Але уяви який терапевтичний ефект має його самоусвідомлення того, що він вже захищений.
То навіть краще за вітаміни!
А той, що навпаки нічого не робить, але капєц переживає, що воно буде шкодити (як у Голині) от ті точно можуть захворіти. І то з більшою ймовірністю від того що себе гризут, а не від самих антен.