Цейво, вечір добрий=)
Хочу попросити форумчан допомоги. Таке діло. Як зробити так , щоб був інтрнет на 3-х комп"ютерах одночасно, під одним логіном і паролем. Сьогодні купив свіч і кабеля. До цього часу в мій ПК вставлена додаткова мережева, тобто у мене їх дві. Одна рідна шо в материнці , а інша - додаткова. В самому підключенні до Інтернету поставлена галочка щоб Дозволяти іншим користувачам мережі використовувати Інтрнет, і від додаткової мережевої йде вита пара на ноут. Коли основний комп ввімкнений і підключення до інтернету активне - то є інтрнет на 2-х компах. А як зробити , щоб через свіч працювало 3 ПК одночасно??
П.С. Підключив 3 ПК у свіч, в кожному ПК створив підключення до інету, коли наприклад на мому підключення активне - то у мене є інтрнет, на ноуті підключаю - заходить під моїм логіном, але інтернету немає. Коли від"єдню на свому ПК підключення і під"єднано на ноуті - то нет є.
Або простіше, хочу підключити інший ПК через свіч, під одним логіном і паролем одночасно і чи можливо таке.
Про роутер попрошу не писати, тому що немає можливості його придбати. Наперед дякую.