Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 13 днів

Автор Тема: Дошка "пошани" - Рагульство в Калуші (ЧОРНИЙ СПИСОК)  (Прочитано 414532 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

KATRIN

• Ветеран
  • Карма +353/-0
  • Стать: Жіноча
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

Дошка "пошани" - Рагульство в Калуші (ЧОРНИЙ СПИСОК)
« Прочитано #640 : 26 Липня 2013, 10:36:28 »

треба щоб калуське телебачення КОЖЕН день замість якихось дебільних серіалів повторювало в ефірі що таке рагульство

Я чесно розчарована.Бо хто про що,я про своє  ;) За 20 років існування КМТ, жодного серіалу ,а тим більше дебільного :=) в ефірі не було.Чому? БО: є документ,який дозволяє працювати КМТ. Це ліцензія Нацради з питань телебачення і радіомовлення.Є ще концепція мовлення.А ще у Калуші є представник Нацради,який сидить кожен ефір і контролює,чи не перебільшують ,чи не  зменшують.І чи у визначені години виходять у ефір.І ще багато чого,але це вже зовсім інша історія...
 А тепер до справи.Пропоную  небайдужим форумчанам,хто має можливість вділити дві години часу,і хто має можливість повозити по місту автівкою двох чоловік КМТ-поїхати і шукати Рагулів. Я цілком серйозно.Хто ЗА,пишіть тут.А в приват вам скину свій номер мобілки,і домовимося про день і час зустрічі.
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 08:34:53

« Прочитано #641 : 26 Липня 2013, 10:44:58 »

Кінцівка то ділу!!!

Я б казав навіть не брати ніяких інтерв'ю. Просто знімати і показувати у розділі "Як ми живемо" або "чому ми не живемо як у Європі", без коментарів
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Vitalij

• Користувач
  • **
  • Карма +55/-55
  • Останні відвідини:
    10 Вересня 2013, 13:49:45

« Прочитано #642 : 26 Липня 2013, 11:11:01 »

Я чесно розчарована.Бо хто про що,я про своє   За 20 років існування КМТ, жодного серіалу ,а тим більше дебільного  в ефірі не було.Чому? БО: є документ,який дозволяє працювати КМТ. Це ліцензія Нацради з питань телебачення і радіомовлення.Є ще концепція мовлення.А ще у Калуші є представник Нацради,який сидить кожен ефір і контролює,чи не перебільшують ,чи не  зменшують.І чи у визначені години виходять у ефір.І ще багато чого,але це вже зовсім інша історія...
 А тепер до справи.Пропоную  небайдужим форумчанам,хто має можливість вділити дві години часу,і хто має можливість повозити по місту автівкою двох чоловік КМТ-поїхати і шукати Рагулів. Я цілком серйозно.Хто ЗА,пишіть тут.А в приват вам скину свій номер мобілки,і домовимося про день і час зустрічі.
Єдиний нормальний комент з останніх постів теми.Таке враження що тут контингент "недалеких" людей.Та і назва теми намікає про виховання автора.Слово таке як "рагуль" використовували ще у 80-х.Зараз є багато "колоритніша" мова і не менш виразна.Зразу міняється думка про людину,яка пише такі слова. :punish
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #643 : 26 Липня 2013, 11:24:07 »

Стану на захист автора теми.
Хоч я теж вважаю, що "термін" доволі неоднозначний і не до всього пасує, зате дуже ємкий.
Прочитайте уважніше визначення.
Справді більшість пунктів у голосуванні то не зовсім рагулізм, а більше хамство, нехлюйство і злочинна діяльність, але причини їх ті самі, що і причини рагулізму.
Тому все в купі.

Можете пропонувати свої варіанти. Але ображати інших форумців не можете!
Є питання - читайте правила форуму!
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

KATRIN

• Ветеран
  • Карма +353/-0
  • Працюю...
  • Останні відвідини:

« Прочитано #644 : 26 Липня 2013, 11:33:34 »

Я б казав навіть не брати ніяких інтерв'ю. Просто знімати і показувати у розділі "Як ми живемо" або "чому ми не живемо як у Європі", без коментарів
 Лиш так і не інакше.Не потрібно ніяких інтерв"ю. Хто здатен-зрозуміє сам.Просто справді є проблема з транспортом :-[ Ми можемо це зробити разом і не один раз.Бо як на форумівку,то збираємося бігом,а як збирати сміття чи шукати рагулів-нема кому. :-[ Соррі,не хотіла нікого ображати.
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #645 : 26 Липня 2013, 11:42:18 »

Зараз виявиться, що всі форумці, що найбільше пишуть - транспорту не мають  ;)
Відповідь від: 26 Липня 2013, 11:41:45
Може скинемося Вестові на бензин ;)
Записаний

KATRIN

• Ветеран
  • Карма +353/-0
  • Працюю...
  • Останні відвідини:

« Прочитано #646 : 26 Липня 2013, 11:53:02 »

Та й Вест має повно робочих справ.Не знаю... :unknow
Записаний

Lyolik

• Модератор
  • *
  • Карма +268/-4
  • Останні відвідини:
    04 Жовтня 2016, 14:32:28

« Прочитано #647 : 26 Липня 2013, 12:21:12 »

А тепер до справи.Пропоную  небайдужим форумчанам,хто має можливість вділити дві години часу,і хто має можливість повозити по місту автівкою двох чоловік КМТ-поїхати і шукати Рагулів. Я цілком серйозно.Хто ЗА,пишіть тут.А в приват вам скину свій номер мобілки,і домовимося про день і час зустрічі.
Ну чому я не маю авто???  :unknow
Одне питання можна зняти стосовно паркування машин, обклеіниx дерев, тобто вже два питання, на маленький сюжетик вже можна наскребти... Потім є ще купа варіантів, але про ниx в ОП (Щб не розголошувати агентурні впровадження виявлення калуського рагулізму)
Слово таке як "рагуль" використовували ще у 80-х.Зараз є багато "колоритніша" мова і не менш виразна.Зразу міняється думка про людину,яка пише такі слова
Давайте слова не загортати в папірці. Я думаю, що ТБ моніторячи цю тему спокійно може посилатися на форумців, які розгорнули цю тему, виxодячи зі своєі небайдужості і потреби суспільно-просвітницького покарання-найменування такого некультурного і недобросусідського і неможливого до мирного і культурного співіснування  явища як Рагулізм( не будемо ж постійно перераxовувати пункти xамства, неоxайності і т.д.?) Дивіться скільки новиx і ніколи небувалиx слів розвелось, прижилось і має сенс і виразно про все говорить: "Тітушки", "журналісти спортивноі статури", і т.д.
Я вже писав, це слово може будити сумління і у тиx, xто через незнання виявить раптом у собі рагульські ознаки, і сумління зробить свою роботу! Таке собі КДКК(Криве Дзеркало Культурного Калуша), або ККД( Калуське Криве Дзеркало) мо бути і така назва?  ;)

Відповідь від: 26 Липня 2013, 12:02:24
Зараз виявиться, що всі форумці, що найбільше пишуть - транспорту не мають
Але є xороший план  :=)
Записаний
Найбільша проблема Культури - це її відсутність

KATRIN

• Ветеран
  • Карма +353/-0
  • Працюю...
  • Останні відвідини:

« Прочитано #648 : 26 Липня 2013, 12:39:02 »

Криве Дзеркало Культурного Калуша
 КДЄК :=) Криве Дзеркало Європейського Калуша. Або будні життя інопланетян,що мешкають у Європейському місті :=) Я звісно жартую :-D Насправді потрібно спершу визначити ділянку роботи:якщо це сміття від калушан -то сміття,парковки-то парковки,і т.далі. Визначити маршрут.Багато форумчан живуть в різних куточках міста,і можуть підказати-що де не так.Ну а потім день,годину і машину :-[
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #649 : 26 Липня 2013, 13:24:13 »

Лавку на Євшана можете зняти. Відразу за мостом.
І просто покласти камеру на штатив у центрі навпроти лавки на 15 хв. Багато цікавого назнімаєте.  ;)
А дорогою обклеєного і обписаного на перший сюжет знайдете.
Відповідь від: 26 Липня 2013, 12:41:38
Записаний

Гикач

• Ветеран
  • Карма +137/-14
  • Найвеселіший форумець 2013
  • Останні відвідини:
    19 Листопада 2017, 10:45:33

« Прочитано #650 : 26 Липня 2013, 18:30:11 »

Опитування показує, що Рагульство одне, а точки зору різні
Як на мене то опитування показало що рагулів значно більше ніж я думав .
Записаний

Lyolik

• Модератор
  • *
  • Карма +268/-4
  • Останні відвідини:

« Прочитано #651 : 26 Липня 2013, 18:52:37 »

???????????
поясни 
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #652 : 26 Липня 2013, 19:09:43 »

Ось. А на гикача незважайте.  ;)

Ще зовсім недавно у тому будинку була турфірма "Ксенія". Вони зробили ремонт і будиночок ніби отримав другу молодість. Ненадовго...

Облущився він від лівих рук майстрів, які робили ремонт, а от водостічна труба явно без рагулів не обійшлася.

Можете сказати, що термін неправильний. Але це діти, яких виховала вулиця і система. Втрачене покоління. Втрачене через їх батьків, які замість виховувати дітей власним прикладом, воліли бухати і матюкатися, а зараз розказують, яка погана у нас молодь. Це батьки були рагулями, а діти ... Можете назвати іншим терміном. Може й дійсно то за слабеньке слівце для тих, що малюють балончиками перевернуті пентаграми на капличках!  :butcher
Записаний

Гикач

• Ветеран
  • Карма +137/-14
  • Останні відвідини:

« Прочитано #653 : 26 Липня 2013, 19:15:04 »

???????????
поясни
Всі пункти що вказані в голосуванні являються проявом рагульства . Якщо серед учасників голосування не було б рагулів то пункт - "Рагульством вважаю все вище вказане, погоджуюсь з кожним пунктом" набрав би сто балів.
« Останнє редагування: 26 Липня 2013, 21:49:12 від Гикач »
Записаний

Panda Penis

• Користувач
  • **
  • Карма +30/-1
  • ЯсерцеКАЛУШ
  • Останні відвідини:
    07 Листопада 2014, 12:58:01

« Прочитано #654 : 26 Липня 2013, 19:57:59 »

А що ж представники Партії Зелених у Калуші ніяк себе не проявляють у таких випадках? Чи їх уже у нас немає? А "зелене господарство"? Телефон в рекламі є, організаія також - я за те, щоб штрафували і заставляли відробляти "на благо природи" - наприклад висаджувати дерева.

У нас мер помнится зелений колись був
Записаний
КАЛУСЬКЕ ПИВО - ПИЙТЕ ТІЛЬКИ ЙОГО

Гикач

• Ветеран
  • Карма +137/-14
  • Останні відвідини:

« Прочитано #655 : 26 Липня 2013, 20:54:44 »

То було колись. Як кажуть хто минуле згадає тому ржавий якор в ....  самі знаєте куда
« Останнє редагування: 26 Липня 2013, 21:06:39 від Гикач »
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #656 : 26 Липня 2013, 21:30:11 »

Щось я вже давненько не помічав машину на тротуарі біля Бонаві. Мабуть власник на море поїхав  :=)
Записаний

Сонечко+

• Ветеран
  • Карма +801/-5
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    09 Вересня 2023, 17:33:39

« Прочитано #657 : 27 Липня 2013, 02:46:39 »

.Багато форумчан живуть в різних куточках міста,і можуть підказати-що де не так.
Можу вже назвати - на газоні навпроти Б.Хмельницького 12 часто паркують машини з ВР номерами. Причому якраз на стежці....(Тоді як біля 14 будинку облаштований майданчик для паркуванння.)

А ще можу підказати протилежну подію для контрасту - у 16 будинку по тій же вулиці жильці, не чекаючи допомоги\виконання обов"язків ЖЕО, за власний кошт і власними силами відремонтували козирьок, зробити косметичний ремонт поки що 1 під"їзду, зробили з нього майже "лялічку" (ще доробляють самі ж мешканці), поклали в дворі "лежачих поліцейських", влаштували клумби в дворі...і ще планують огородити газони від "рагулів-паркувальників" і зайнятись дит.майданчиком...Заслуга, звісно в основному 2-3 "кваритир", які виступили ініціаторами і "робочими руками"
Записаний

Lyolik

• Модератор
  • *
  • Карма +268/-4
  • Останні відвідини:

« Прочитано #658 : 28 Липня 2013, 08:18:21 »

Якщо серед учасників голосування не було б рагулів то пункт - "Рагульством вважаю все вище вказане, погоджуюсь з кожним пунктом" набрав би сто балів.

Форумець є особою вільною у думках, переконаннях і висловлюваннях, але в жодному разі не повинен ображати іншого Форумця.
http://forum.kalush.info/index.php/topic,242.0.html

Записаний

Гикач

• Ветеран
  • Карма +137/-14
  • Останні відвідини:

« Прочитано #659 : 28 Липня 2013, 09:06:48 »

Де тут образа ?... Я про форумців нічого не писав , було сказано про учасників голосування . Крім того слово рагуль образливим не вважається , рагуль це всього навсього малокультурна людина . Хоча з точки зору психології хто на що ображається тим і являється . Забанивши мене ви перевищите свої повноваження .
« Останнє редагування: 28 Липня 2013, 09:31:15 від Гикач »
Записаний