у нас будинок Фільчинських на Бандери вище Веселки
Будинок Фільчинських не на Бендери, він на Ковжуна. Так, цей будинок справді цікавий і досить надійно і мудро збудований. Є ще кілька "старичків", які простоять довше за деякі наші "шпаківні".
але багато з підприємців реставрують його без огляду на навколишні будинки,
Калушу потрібен толковий совісний архітектор, який би не дозволяв негармонійних споруд. Який би "бачив" стиль і красу міста в комплексі. І підприємці змушені були б підлаштовуватись під відповідну інфраструктуру\стиль. Якщо в існуючому плані забудови - мета повністю змінити лице центральної частини, то, можливо, тоді такі нові споруди і мають сенс. Та не думаю, щоб центр взялись так кардинально змінювати..Цікаво глянути на перспективний план міста. Може хтось тут такий викласти? Чи то секретна інформація
?
Алло!!!! філіал укргазбанк ,алло платінум банк, ви там не ох**ли часом.
Це не вони, я так думаю, а розклейники - ліплять реклами де можна і не можна безкарно. Покарати за таке загадження самі банки хоча б разок - то і розклейщики отримали б більш чітку інформацію де їм можна, а де не слід клеїти...Але не лише банки розташовують таким чином об"яви
І ще, ваше постійне вживання слова "рагулізм" якось мимоволі починає асоціюватись з вашим ніком.
У мене з ніком не асоціюється. А з архітектурно-будівельними рішеннями - навіть дуже часто.
Думаю , правильно зберегти зовнишний ансамбль старого миста , а всередини може бути супер-сучасна споруда.
Та "супер-сучасна" споруда гармонізує зі старим ансамблем ПО СТИЛЮ, не зважаючи на її сучасність. Чи вам вона "ріже око"? А от ця ж споруда іншого стилю могла б і не вписатись так (наприклад, якби вона була із сплошними стрічками вікон чорного кольору і зеленими стінами). Я також так думаю - зовнішній ансамбль має витримуватись\зберігатись поруч із сучасними\новими спорудами, але з архітектурним "смаком".