Так, я не часто читаю Біблію, грішний, каюся, і знову грішу, і знову каюся ..... Лінуюся брати книгу до рук. І ще багато гріхів маю, але сповідатися буду тільки перед священником, попердньо, як зможу заглибоко, покаюся.
У вас є плоди, а мій плід тільки гріх. Такий я вже є. Стараюся як можу. Все, що у мене є доброго, тільки від Бога, бо сам не можу нічого доброго зробити.
поговоріть з Ним на рахунок вашої позиції.
Моя позиція базується на вченні Православної Церкви.
У Біблії немає самої назви Православна, але є слова Господа," Я создам Церковь Мою, и врата ада не одолеют ее" (Мф.16.18) Це і є Церква Православна, яка славить Господа так як сам Він заповідав і як вчили Апостоли Христові.
І Св. Писання укладено Православною Церквою на Вселенських Соборах. Укладено для Церкви Православної.
А ви, користуючись каноном Книг Нового Завіту, який уклала Православна Церква, виступаєте войовничо проти цієї Церкви.
Ви просто викрали ці книги у Православя і користуєтесь ними з метою розтління простодушних християн (2Кор.11.13.)
Ви викрали це Св. Писання для того щоб по ньому створити нову церкву, замість відкинутої вами істинної Церкви Христової - Апостольської, Соборної, Православної.
Сам Христос сказал; Апостолам: Слушающий вас Меня слушает, и отвергающийся вас Меня отвергается (Лк. 10, 16)
Знайте, що на основі Св. Писання не можливо створити нову церкву. Бо Церква будувалася не на основі Св. Писання, Його ще в перші десятиліття просто не було, а на самому наріжному камені - Ісусі Христі.
Св.Писання не може бути основою будівництва Церкви, тому що воно належить Церкві, воно є документом Церкви Православної, яка написала його на основі Апостольських Євангелій і вчень Апостолів Христових.