Усе логічно, де там блондинистість?
Де? Та ось де:
Напевно у Царстві Небеснім та ж ієрархія - одні служать блаженно, інші - управляють.
Коментарів не буде, тому, що, кому треба, той вже почув, що таке Царство Небесне.
Решта аудиторії воліють щоб "і на небі, і на землі була воля" їхня, так як просто не можуть собі уявити світ кращим і досконалішим ніж в межах своєї розумової "програми" чи фантазії (в кого що).
От на холєру воно треба?
Нащо так все запутувати і ускладнювати, ділити. Уявляю, як буквально взявши на озброєння такі повчання, віруючий син візьме меч і буде махати батькові перед носом,
В наведеній тобою цитаті про "кардинальну зміну образу життя" і є відповідь: для того, хто йде до Царства Небесного більше немає жодних пріоритетів. Ні родина, ні закон, ні мораль, ні що інше для них не має значення.
І, якщо якийсь вразливий юнак начитавшись книжок почне махати мечем перед носом у батька, то цілком можливо, що це є початок його шляху у Царство Небесне. А, може, й ні.
коли той не зрозуміє його наміри потрапити в якесь не зрозуміле Царство Небесне.
Не має такої неодмінної умови, щоб хтось когось розумів. От, наприклад, родичі Ісуса казали людям, що він божевільний.
Ви хочете дотриматись занадто багатьох умов ))) Причому ваших умов. Це виглядає так, що: так, я хочу бути сильним та здоровим, але вставати з дивану при цьому не хочу ))) Тут ми ВСІ розуміємо, що або здоров'я, або диван. Але, коли мова про якісь "абстрактні" речі, то це нам не понятно
Ти якось непереконливо відповів стосовно слів Ісуса, що він прийшов спасти овець Ізраїлевих, а до інших і учням заборонив іти. Вони, правда не послухали, і таки пішли.
Для того, щоб зрозуміти що, як і чому, насправді непотрібні нічиї переконання. Від твоїх бажань залежить твоє розуміння. Ти володар своїх знань.
ти не повіриш , але нас уже попередили . навіть описали в книжці . потім ще й чотко доказали , що в нього треба вірити так як він є божий дух і бог в одній особі однини давального відмінку
Тепер і мені зрозуміло. Наша відмінність в тому, що мені, ніхто ні про що не попереджав і не доводив, а описам книжковим я не вірю. Ніхто не винен, що ти так піддаєшся впливу різних маніпуляторів свідомістю. Що хотів, те й маєш.
справедливість чи родина ?
Родинні відносини не мають для мене значення. Що таке справедливість я не знаю.
Я не буду робити нічого .
ти приколовся відносно "серйозності" ?
Мені здалося, що для неї це серйозно. Для себе я все давно вирішив. В людських справах дійсно немає нічого серйозного.