Не ображайся, ББА, ти дурник.
Питання до дохтура-макса були для того, щоб звернути його увагу на тон: "треба", "слід".
Христос, до твого відома, назвав найщасливішими людьми тих, хто в ньому не має потреби.
Тобі не нада Христова вчення? Стань збоку. Все одно нічого не розумієш і товчеш три своїх слова.
Циолковський в свій час в дурдомі відсидів за ідеї космічних польотів, філософа, який висунув теорію атомарної будови світу висміяли, як дурня.
З часом все знайшло своє підтвердження або спростування.
Ти, сам-то, хто такий? Що такого зробив, щоб називати Христа брехуном? Практично переконався в неправильності його принципу "любити ближнього"? За це його мали посадити в дурдом? Дурник ти й є.
а я й не сперечаюсь ,що я дурний . тому і задаю питання у типу "небесних мудреців" , які уже забили місце на небесній тверді і гонять понти для ідіотів .
та й найщасливішим людям було пофіг на того христа ( якщо він взагалі був ) до того часу , поки не прийшли різні віруючі у того христа і не "доказали" вогнем і мечем , що щісцє може бути лише на "нібесній тверді" якоїсь там матері ( точніше отця ) . Ось чому я , дурний , не можу зрозуміти , нафіга ці падлюки "віруючі" портять іншим людям щістє . те , що ваші віруючі таракани заставляють вас вірити в різних богів , духів , запахів , ангелів , архангелів , чортів , христів , педофілів , убивць і решту гівно НЕ ПОВИННО заважати іншим людям вірити у добро , щастя , природу , сонце чи секс на дроті ! якщо коротко то хочеться сказати "ідіть ви нах придурки від релігії , бо уже за1пали по повній своїм ідіотизмом" , але доводиться дивитись на тяжкохворих від релігії і терпіти , щоб їм не стало ще гірше .
ти кто такой ? - а ты кто такой ? - нет , ты ! ты кто такой ? - а ты , ты - кто такой ?
цікаве запитання . коли нарешті якась громада переконається , що тратити гроші на якісь церковні понти не тупізм , а злочин - то тоді я зможу сказати , що я є хтось . а на даний момент я хочу лише , щоб люди усвідомили , що різні релігії , культи і решту - то є відходи виробництва , і щоб люди не тратили свій час , зусилля і кошти на навколорелігійно тупізми , а витратили свій час , зусилля чи кошти на те , що їм ДІЙСНО необхідне кожен день - наприклад полагодили дорогу , організували сміттєсховище ( для будь-якого села зараз актуальне питання ) , придумали і встановили каналізаційний люк , який неможливо вкрасти .
і тд .
Є така приказка - Так просили, так просили, та не пускали, а я таки вдерся! - ну ось це про так званих віруючих на всі 100% підходить .
ви вже якось визначте , де цей нещасний бог має силу і що він взагалі може . адже як я зрозумів НІ У КОГО з людей , які живуть в калуші , віри в бога немає , так як ніхто не зрушив з місця височанку чи карєр . але всі чомусь лякають ВІЧНИМ раєм чи пеклом чи небесним царством чи борделем після смерті , тому людина якогось хрєна живе на землі 10-30-50 років і потім цілу вічність відповідає за свої дії згідно якоїсь книжки і лише ніхто не може зрозуміти , якого біса цей жидівський бог створює людину і відправляє на землю для непонятно чого . у нього що там - комуналка переселена ? що за фігня з тим богом ?
ось поясніть мені , повному дураку , чому це бог , який має свій божий задум , знає все наперед і може все що забажає , страдає якоюсь фігньою - він створює людину , уже до створення знає , що відбудеться з людиною ( краще сказати все це уже запрограмовано богом ) , відправляє людину на землю , дає людині відповідну кількість життя і після чого ще збирається судити на судний день ЗА СВОЇ ЗАПРОГРАМОВАНІ НАПЕРЕД вчинки людини .
ну бля хто тут ідіот - я чи бог ? щоб було простіше зрозуміти ( так як віруючі не дружать з логікою ) - ви маєте іграшкову залізну дорогу . колія і стрілки у вашому володінні і лише ви можете ними керувати - ви робите згідно своїх ідей новий паровозік , пускаєте його по вашій же колії , ганяєте його стільки скільки вважаєте необхідним , післе чого ламаєте його , так як він на вашу думку не їздив так , як ви хочете , хоча нічого неправильного паровозик не зробив , але ж ви тіпа краще знаєте .
Думаю що і ви нарешті зрозуміли що в натурі бог цей чмошник і тупе мурло .
А саме головне , що принцип "любити ближнього" до христоса має таке ж відношення , як припарки для мертвого . цей принцип існував думаю з того часу , як люди почали жити спільно . інакше вони би один одного повбивали .
А ось його слова про любов до ближнього , якими для кожної людини є сімя :
34. Не думайте, что Я пришел принести мир на землю; не мир пришел Я принести, но меч,
35. ибо Я пришел разделить человека с отцом его, и дочь с матерью ее, и невестку со свекровью ее.
36. И враги человеку — домашние его.
37. Кто любит отца или мать более, нежели Меня, не достоин Меня; и кто любит сына или дочь более, нежели Меня, не достоин Меня…
(Св. Евангелие от Матфея 10:34-37)
так що не треба миздіти про його любов до ближнього . і нахріна такі тупі відмазки про любов до ближнього ? більше нічого сказати ?
Мене, як і Невзорова, дратує і одночасно смішить, коли людям лінь ворохнути звивинами.
у цьому випадку даю тобі іншу цицату з библії : в чужом глазу видеть соринку, в своём бревна не замечать . тому порада тобі така : починай нарешті рухати звилинами , а не цицировать якийсь брєд сивої кобили про понти євреїв
Відповідь від: 06 Жовтня 2013, 20:00:48
В наступному світі не буде сліз і горя
де гарантія , що так званий бог знову не начудив якоїсь муті і на тому світі . адже ми прекрасно бачимо що цей паскудник наробив тут
Відповідь від: 06 Жовтня 2013, 20:04:10
Дайте, будь-ласка, посилання - а то я давно уже Біблії в руки не брала.
ой не смішіть . поцан понти ганяє а ви в нього знання біблії вимагаєте . досить почитати його теревені , щоб зрозуміти що він навіть біблії не відкривав , а тут скоріше за все лише тролить понтами з якихось анекдот.ру
Відповідь від: 06 Жовтня 2013, 20:06:19
В тому місті, де Іоанн Хреститель послав до нього учнів з запитанням: "Чи ти Спаситель?" На що Христос відповів, що ви самі хіба не бачите, що навколо мене відбувається? Сліпі прозрівають, хромі ходять, мертві воскресають. І блаженний той, хто не спокуситься про мене.
вах вах , как ниажиданна . та як же так - христос бреше як погана собака . адже після того , як він це сказав , він сам же був вимушений "оживити" мертву руку якогось бомжа , при цьому приплівши до понтів казку про вівцю , яку треба обовязково спасти від падіння в провалля , а потім правильно підсмажити і смачно зїсти .
2. Иоанн же, услышав в темнице о делах Христовых, послал двоих из учеников своих
3. сказать Ему: Ты ли Тот, Который должен придти, или ожидать нам другого?
4. И сказал им Иисус в ответ: пойдите, скажите Иоанну, что слышите и видите:
5. слепые прозревают и хромые ходят, прокаженные очищаются и глухие слышат, мертвые воскресают и нищие благовествуют;
6. и блажен, кто не соблазнится о Мне.
(Св. Евангелие от Матфея 11:2-6)
а потім
БАЦ 9. И, отойдя оттуда, вошел Он в синагогу их.
10. И вот, там был человек, имеющий сухую руку. И спросили Иисуса, чтобы обвинить Его: можно ли исцелять в субботы?
11. Он же сказал им: кто из вас, имея одну овцу, если она в субботу упадет в яму, не возьмет ее и не вытащит?
12. Сколько же лучше человек овцы! Итак можно в субботы делать добро.
13. Тогда говорит человеку тому: протяни руку твою. И он протянул, и стала она здорова, как другая.
14. Фарисеи же, выйдя, имели совещание против Него, как бы погубить Его. Но Иисус, узнав, удалился оттуда.
15. И последовало за Ним множество народа, и Он исцелил их всех
16. и запретил им объявлять о Нем…
(Св. Евангелие от Матфея 12:9-16)
а ще перед тим вааще фігяк 5. Сих двенадцать послал Иисус, и заповедал им, говоря: на путь к язычникам не ходите, и в город Самарянский не входите;
6. а идите наипаче к погибшим овцам дома Израилева;
7. ходя же, проповедуйте, что приблизилось Царство Небесное…
(Св. Евангелие от Матфея 10:5-7)