За Іоаном Богословом під час другого пришестя Христа знамення буде на небі. Як думаєте яке знамення ?... Хресне знамення !!!
В Апокаліпсисі багато подій описано. Я можу лиш здогадуватися, що саме вони означають.
Але Христос дав опис свого приходу:
Ибо восстанут лжехристы и лжепророки, и дадут великие знамения и чудеса, чтобы прельстить, если возможно, и избранных.(Мф 24:24)
ибо, как молния исходит от востока и видна бывает даже до запада, так будет пришествие Сына Человеческого…(Мф 24:27)
Хресне знамення !!!
Тобто воно буде виглядати, як хрест? Який саме? Православний? Мальтійский? Латинський, чи Гамматичний?? Чи у кожного по-свому?
Мені здається, що треба зосередитись на тих відчуттях, які б мали супроводжувати прихід Сина Божого... а не на "зовнішніх" аспектах.
Я думаю, що прихід Христа можна розпізнати тільки духом. Можна очикувати знамень та ознак, але:
... будьте готовы, ибо в который час не думаете, приидет Сын Человеческий.(Мф 24:44)
Важко сказати.
Виходить, про що б я тут не писав (про, що б не подумав) -- цього може й не бути!
Навпаки, за словами Христа, буде саме так, як я НЕ думав.
Тобто, думати треба не про час та не про ознаки, а про те, як душу свою врятувати.
А от про це Іісус дав цілком конкретні поради. )