За все своє життя ніколи не хотілося за іноземця. Більше того, живучи в Києві всім казала, що заміж таки вийду за "західняка"...Але описаний у статті тип може зустрічатисмя де завгодно. І у нас в першу чергу. Я так зрозуміла, що жіночка потрапила на хворого (в прямому сенсі) чоловіка. В нашій країні такий псих уже і прибив би і не зупинив би його і плач дитини. Скільки таких випадків, на жаль, у нас є...А щодо тих, що шукають іноземок - то і справді якщо не сто то 90 відсотків точно тих,хто не потрібен жінкам своєї країни. Бо ті вже добре знають що від нього чекати.
Я по роду своєї діяльності (коли працювала у туризмі) познайомилась з французом. Я чула сотні розповідей про їх скупість. Але, напевно, все таки залежить від людини. Цей платив за все. Більше того ладен був забрати мене у подорож без нічого і все купити спершу на базарі у Києві, а згодом докупити у Франції. Але, не зважаючи на свою авантюрність, я не погодилась. А нігті гризуть багато українців і у носі колупаються також((. І не шизофреніків навіть, а здорових
.
А щодо проблем, то у нас простіше - ти у своїй країні, щось не сподобалось - "до мами".
Відповідь від: 25 Липня 2013, 17:10:06
ось була передача на інтері
О і там Юрко
Відповідь від: 25 Липня 2013, 17:42:05
За кордоном українці стараються зберегти свою культуру. Респект і шана їм за це. А ми тут на рідній землі збайдужіли і не те, що часто не розвиваємо, а самі ж і гробимо - спалюємо, гноїмо, продаємо і просто не помічаємо і не відчуваємо потреби. Як це "смішно" не звучить, але інколи здається, що спарвжні українці - виїхали...