Та най буде хоть забавка - головне шо він зацікавлений зробити шось путнє
Його забавка для 14 працівників КМТ горлом лізе.
Путнє треба робити по-путньому!- міст на Чорновола - ще довго і не один рік будемо чекати, але ж гроші від повені кудись треба списати?
- проспект - гарно! Але двох шарів асфальту не дочекались, а гроші пішли, які передбачались для ремонту у Підгірках, Хотіні, Загір'ї, прочищення русел... Комусь лафа, а комусь - біда! Яка таки гряне...
- дахи, вікна, під'їзди - клас! Але скільки місто ще винне постачальникам! А чи всюди це треба вже було? Може по-господарськи треба?
- ілюмінація - красиво! А 250000 пішло... Чи треба місту таку ілюмінацію? Порісоваться? Я не кажу вже про її теперішній стан...
- Льодовий палац - супер! Дирка у щорічному бюджеті - 1,5 млн.грн. щороку (електроенергія і т.п.) І навіть не міська власність!
- човникова станція у парку - ресторан "Вежа". Велика необхідність для міста!
- апаратура для дискотек у парку (150000 грн.) За що? За колонки і пульт? Та й не тільки - ставлять їх у басейні, коли там плаває наш шановний .мер! Довго вони у волозі витримають?
Таких прикладів - море! А ще взяти "бульки", які надував протягом всього часу: іподром, тролейбуси, гольф-клуб, Пантеон, міжнародний аеропорт "Копаки" і т.п.
Я вдячний йому за дворове освітлення. Це - путньо. Але якби це було зроблено за його гроші...
Може ще за щось...
Але мінусів йой як багато! А цікаво, що він зробив своїми руками, щоб аж із шкіри ліз або за свої гроші? Наведіть мені щось з того...
А за "буряки з хрєном" від імені Нас.алика (як роздають державні службовці!) за бюджетні кошти - це
Місто з такими боргами - це
Місто з "кидками" та "пльовками" - це
"Ви, батєнька - нє рєаліст! Ви, батєнька - аптіміст!"