Вночі літак з ліками “Таміфлю”, що допомагають при хворобі на грип, прибув до Києва. Біля трапу літака пані Таміфлю зустрічали прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко, міністр закордонних справ Петро Порошенко, глава Секретаріату Президента Віра Ульянченко та інші офіційні особи.
------
За даними львівського форуму
Відповідь від: 02 Листопада 2009, 18:47:17
– Саме з нашого Майдану має піти хвиля боротьби за Україну.
Кожен з вас має донести до кожного селища і міста частинку цієї доброї прекрасної інфекції боротьби за свободу! – вдалася Тимошенко до несподіваних аналогій. – Ви зможете це зробити?
http://pravda.com.ua/news/2009/10/26/104006.htmЦе ж треба було таке ляпнути
Відповідь від: 02 Листопада 2009, 19:23:08
Мені просто стало цікаво.
Отже.
Діаграмка:
http://forinsurer.com/img/pics/pic01205.gifТобто, за даними Держкомстату в 2008 році в Україні від нещасних випадків побутового характеру загинуло майже 60 000 чоловік.
Лідерами є самовбивства - 9436 чол.
ДТП - 9435 чол.
випадкове отруєння алкоголем - 8119
випадково втопились - 3506 чол.
убивства - 3767 чол.
внаслідок випадкових падінь - 3378 чол.
випадкові отруєння - 2956 чол.
випадкове механічне удушення - 2467 чол.
від струму - 432 чол.
ну і так далі. Життя, як видно, небезпечна хвороба...
Ще підкреслю, що минулий рік був одним з найблагополучніших за останні двадцять років.
Люди! ЧоловІки! Від отруєння алкоголем (в таблиці спеціально виділив) минулого року померло вісім тисяч сто дев'ятнадцять чоловік. Ділимо 8119 на 365 і отримуємо 22 цілих і 24 сотих чоловіка в день. І так кожного дня. В порівнянні з цими тисячами декілька десятків померлих від ускладнень грипу під час сезонного загострення...
Я не говорю, що населення не потрібно поінформувати про можливість захворювання. Поінформувати про імовірні ускладнення. Забезпечити можливість діагностування.
Але все це шоу, яке крутиться довкола сезонного захворювання, призводить таки до думки, що воно комусь потрібне зовсім не для цілей вберегти народ від хвороби.
Чому нема шоу довкола смертності від алкоголю? Тому що ВОНИ є власниками алкогольних заводів? Чи шоу довкола смертності від куріння?
Я вже мовчу про стандартну смертність від вірусних інфекцій кожного року.
ПС. До речі, засоби масової інформації потужний засіб впливу на психіку людей, правда ж?