Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

18 років 5 місяців 30 днів

Автор Тема: Світові новини  (Прочитано 298357 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Tad

• фашик
  • Карма +0/-10
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 09:57:56

Світові новини
« Прочитано #1440 : 23 Грудня 2025, 07:32:28 »

Очень iнтересно . Хлоп 30 рокiв жив i гаратав на Америку , платив податки , а тепер мае з голою сракою iхати в Росiю i сидiти на шиi росiйського платника податкiв .
Спасiба не надо  :P
Записаний
Життя це не те , що з вами вiдбуваеться , а те як ви до цього вiдноситесь

kac

• Ветеран
  • Карма +106/-0
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 11:52:38

Світові новини
« Прочитано #1441 : 23 Грудня 2025, 07:45:34 »

Ще й побiгли в коментарi - а що люди скажуть  :=)
це реальні настрої людей,які підтверджують внутрішній стан. то що ти на пенсії і в тебе ок - то в решти орків не ок.
реально тупієш на очах, чи то пелина в очі впала.

А тепер той хлоп проживши 30 рокiв порiвнюе як за цей час деградувала Америка i як оновилась росiя
на основі чого? останній раз в москвабаді був в 2005 році даний орк. То враження в нього чисто як тобі було файно в срср бо був молодий і все

iде головне - мозги , вченi , талановитi iнженери , спецiалiсти .
і невеликий відсоток, але прорвалися в світове визнання, бо  срср чи рашці не було умов і того б не мали.

Записаний
While (!Life.EOF) {
You.Money+ ;
You.Girls.Add(new Girl(90,60,90));
BeHappy();
}

Tad

• фашик
  • Карма +0/-10
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1442 : 23 Грудня 2025, 07:57:24 »

Звiсно все пiзнаеться в порiвняннi .
Було , стало . Я то тут при чому . Кожен сам собi вибирае свою долю .
Однi вилiзли з гiвна i переiхали де файно i чисто . I поки iншi вичищали у себе гiвно , тотi просто срали по кутам в новому чистому мiсцi .
Все банально просто .  :unknow
Записаний

ББА

• Ветеран
  • Карма +307/-11
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 03:33:40

Світові новини
« Прочитано #1443 : 23 Грудня 2025, 12:30:25 »

Очень iнтересно . Хлоп 30 рокiв жив i гаратав на Америку , платив податки , а тепер мае з голою сракою iхати в Росiю i сидiти на шиi росiйського платника податкiв .
Спасiба не надо  :P

не гальмуй Таде . його мериканська пенсія буде переводитись на його рахунки і він без проблем може жити на  своїй кацапії . тим більше , що він УЖЕ ПЕРЕКОНАНИЙ що кацапія стала супер крутою і прям ідеальною . тому він буде собі виїжджати з гівна ( як він вважає ) на де файно і чисто ( як це він зробив 30 років тому ) . Все цілком логічно і ти точно так же чухнув з України на скрєпні сургути , а потім ти насрав на сургути і чухнув на мацкву .

ББА

• Ветеран
  • Карма +307/-11
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1444 : 23 Грудня 2025, 13:30:41 »

Влада Норвегії розпочала розробку планів евакуації цивільного населення в районах з підвищеним ризиком воєнних дій (насамперед — проти РФ), повідомила глава управління цивільного захисту (DSB) Елізабет Орсетер, передає VG.

За словами глави управління, DSB проводить оцінку територій, вразливих через близькість до Росії або наявність потенційних військових об'єктів, у тісній взаємодії зі Збройними силами та поліцією. Муніципалітети Тромсе, Фіннмарка та Сер-Варангера вже розпочали підготовку до можливої ​​евакуації. Місцева влада відповідатиме за організацію переміщення населення, реєстрацію евакуйованих

Tad

• фашик
  • Карма +0/-10
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1445 : 23 Грудня 2025, 16:13:42 »

мериканська пенсія буде
А яка в тебе буде пензiя ?  :-[
До прикладу , у мене 400 евро . А ти на що будеш жити , коли будеш старшим , поважним паном ?  ;)
Записаний

Tad

• фашик
  • Карма +0/-10
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1446 : 25 Грудня 2025, 13:33:02 »

https://www.youtube.com/shorts/l5YPgylMDnk

А шота наш ББА про пензію мовчить  :-[
Записаний

ББА

• Ветеран
  • Карма +307/-11
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1447 : 26 Грудня 2025, 01:20:06 »

з Різдвом Христовим !

зі  . а до пенсії мені ще гаратати і гаратати

Tad

• фашик
  • Карма +0/-10
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1448 : 26 Грудня 2025, 08:22:04 »

Ну а шо так ? Мене кацапи вiдправили на пензiю ще в 50 рокiв , не шiнують тебе наглосакси  ;)
Записаний

ББА

• Ветеран
  • Карма +307/-11
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1449 : 26 Грудня 2025, 12:26:24 »

Ти Таде точно уже все собі відморозив  :facepalm:  , якщо не памятаєш про що я писав . Ще раз повторю - для кацапів ти є ГІГАНТ МІСЛІ І СВЄТОЧ ЦИВІЛІЗАЦІЇ . Тому тебе і тобі подібних хахлів кацапи бережуть ( і в душі ненавидять як щось до чого їм ніколи в житті не добратись ) . А в Англії українці не є чимось унікальним , тому "всіьо на общіх аснавініях" і пєнсія па дастіжєнію пєнсіоннава возраста  :=)  А я хлоп молодий і тому ще гаратати і гаратати    :o   

Між іншим - мій одногрупник з інституту попав в СБУ ( спочатку у Львівській області а потім перевели в Київ ) і він повинен отримувати пенсію уже з 45 років . Хоча я вияснив , що він все ще служить в СБУ ( і навіть має добре звання )

Tad

• фашик
  • Карма +0/-10
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1450 : 26 Грудня 2025, 13:30:48 »

А я хлоп молодий і тому ще гаратати і гаратати
Ну ти преувелічуваєш , час швидко біжить , вчора ще молодий , а завтра вже ... :-[
Ну і яку очікувану пензію ти у наглосаксів нагаратав ?
Записаний

ББА

• Ветеран
  • Карма +307/-11
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1451 : 26 Грудня 2025, 17:04:12 »

мінімальна пенція тут 180 фунтів в тиждень .

Tad

• фашик
  • Карма +0/-10
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1452 : 27 Грудня 2025, 12:31:30 »

Розкажу такий свій аналіз .
Дуже важко проаналізувати в повсякдень  - а скільки тобі треба грошей на життя ? Завжди знаходиться дуже важливий непотріб який обовязково треба купити , і бажано сьогодні . Але в період ковіду таких бажань було обмаль , тому можна прийти до певних висновків . Ми їздили в магазин раз на два тижні і закуплялись в середньому на 200 евро . Тобто однієї моєї пензії вистачало нам з жінкою на харчування . А її пензія йшла на  оплату комуналки , телефонів , інтернету і т.д. Тобто в Росії можливо , без зайвих захцянок , прожити на середню пензію .
Так питання - а 180 фунтів на тиждень , тобто 800 фунтів на місяць - то скільки , достатньо чи мало ? Житло, комуналка  , харчі , телефон , інтернет , без лахів і захцянок . Вистачить ? А якщо вважати , що в старості нема ніякого бажання жити в одній кімнаті з посторонніми людьми і хочеться , як то кажуть , мати свій кут , то аренда окремого житла обійдеться в копійочку . А потім зачинаються доктори , ліки , аналізи і пішло-поїхало , тільки гроші давай .
Так шо одному зустрічати старість важкувато , і матеріально і морально . :-[

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=q_tNHur19kk" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=q_tNHur19kk</a>
Записаний

ББА

• Ветеран
  • Карма +307/-11
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1453 : 27 Грудня 2025, 15:20:21 »

щось не бачив щоб тут старі дуже страждали ( ну хіба що від болячок чи ще чогось ) . А так бабки з дєдками тут як сиділи в пабах чи тусуються по готелям і різних подорожах - то це факт . Пару раз доводилось ночувати в різних готелях в приморських містах , так десь 90% тих готелів ЗАБИТІ цілий рік пенсіонерами . Сам був в шоці

а мені зараз якось пофіг що буде потім ( на пенсії _  . це ж не кацапія - тут якраз таки про людей думають , тому при будь якій проблемі треба звертатись до  відповідних установ і там уже видадуть і пенсію і хату і безкоштовний проїзд .

Tad

• фашик
  • Карма +0/-10
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1454 : 27 Грудня 2025, 15:37:59 »

А так бабки з дєдками тут як сиділи в пабах чи тусуються по готелям і різних подорожах - то це факт .
Так ти на таке тоже маеш надiю ? Так проблема в тому що вони сьогоднi жиють i подорожують на тi гроши , що були вчора . А тебе чекае завтра , а воно у всiх не райдужне . Тим пачче що ти не гражданiн этой страни . Якось не дуже щасливе майбутне  :unknow
Записаний

ББА

• Ветеран
  • Карма +307/-11
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1455 : Вчора в 03:02:21 »

мене більше дивує чому це тебе так цікавить  :o   я якось про це не думаю і не сильно цим турбуюсь

Tad

• фашик
  • Карма +0/-10
  • Останні відвідини:

Світові новини
« Прочитано #1456 : Вчора в 08:13:15 »

Та все ж хочу розiбратись , що чекае наших щирих европейцiв ? Старiсть приходить неминуче .
Ось до прикладу , в Росii пенсiйний фонд обiкрали . Такий вуйко Мiнц вкрав усьо бабло, а це мiльярди долярiв , i втiк в Лондон . Тому зробили пенсiйну реформу i люди отримують пенсiю дуже малу . Моя зарплата 13 рокiв була понад 10 тис . евро на мiсяць , а пенсию зробили 400 евро , бо накопиченi мною грошi просто вкрали . Бувае .  :-[
На Заходi пенсiйнi фонди вкладаються в облiгацii США i ними грають на бiржi , при постiйному печатаннi долярiв , це забеспечуе дохiд i пенсioнерам . Тому й катались вони по свiту i вiдпочивали на теплих морях . Тiльko не забувайте слово - БУЛО . Що iх чекае далi , не вiдомо . Якщо вiдбудеться обвал бiрж , всi грошенята згорять . Бувае . :-[
Записаний