Вчора після роботи і святкування Дня юриста вигулював жінку і син тай паралельно слухав калуське радейко
через МР3-плеєр. Дійсно репертуар у них строкатий, деякі пісеньки для мене виявились нуднуватими, але особливо потішили коломийки.
Щось коїться на
простп. Л.Українки в районі магазинів мобільного звязку Білайн і Лайф. При роходженні повз них, проскакували незначні шуми у навушниках.
Сьогодні рано як їхав на роботу, то слухав Калуш-ФМ в
машині через старий касетний магнітофон (фірми навіть не знаю, знаю точно шо касети він вже не програє).
Антена в мене теж дешева, але я аби підсилити сигнал прийому причіпив до неї алюмінієвий дріт, який довший за антену на 15 см + перед входом в магнітолу підсилив антену дешевеньким львівським підсилювачем за 15 грн.
Так шо я раніше міг в Калуші слухати Європу-плюс (шуми були, але терпимі). Так от, поветаюсь до калуського радейка. З
Пушкіна, через Підгірки, попри пост ДАІ і аж до Вістови сигнал був стійким і музика грала чітко. Як виїхав
у Вістові на гору, то здалось, шо музика почала звучати сильніше і я навіть скрутив звук. Далі все було нормуль, можливо
у Боднарові і Майдані проскочили окремі шуми, а може то і здалось. Далі
за Ценжевом Калуське райдіо безслідно і різко пропало.
Але благо, шо там вже далі чітко тягнуть всі Франківські ФМ-станції і сумувати по дорозі на роботу не довелось.