Знайома тема. Робиш аналогічно, як я. Влітку приїхали з кумом в мрев. Треба було одне питання взнати. Стали паралельно, на майданчику, поряд місця вагон. Так поки нас не було, підїхало таке собі чудо і поставило БМВ 5 Рівно під прямим кутом до кума жигулів. Прийшли ми - в шоці, ніби спеціально. Ну ніяк кум не виїде. А БМВ стареньке, незнаю номера кузова, але такі йшли з 88 по 95 рік якщо не помиляюсь. Може олень вважає це крутою машиною.
Почекали 5 хв. Нема. Копнули пару раз в колесо на випадок якщо машина на двосторонній сигналізаціїї - без результатно. Сигналізація не спрацювала. Тоді я підганяю зад буса під фаркоп БМВ, дістаю шнурок, і 122 німецьких коника витягують те БМВ, посталене не ручник, чи правильно сказати стоянкове гальмо, аж майже на виїзд з майданчика. Спрацьовує сигналізація в БМВ, колеса, повернуті здається вліво залишають характерний слід на землі. Шкода, що я того з-за керма не бачив. Справа була після обіду, тому зівак збіглось небагато. Аж тоді спрацьовує на БМВ сигналізація, поки відчіпаю шнурок від фаркопа прибігає зедихане оте чмо і щось там питає мене про першу страву з риби. Пригадую тоді аж кров закипіла. Шоб вузол на фаркопі не затягувався, я завжти вставляю всередину вузла металеву трубку від балонного ключа. Потім кругла трубка легко витягується, і вузол стає попущений і легко розвязується. Так от я підводжу погляд, перепитую його що воно промуркало, і з тою трубкою в руці роблю крок в його сторону. Ні, я не зірвався, і на нього не напав би, просто ... аж зараз хвилююсь. Коротше чмо бачить мене, мій погляд, металеву трубку в руці і починає давати задню, що я на 5 хвилин забіг, поспішав і т.д. Кум каже на наступний раз, коли поспішатимеш, не забудь в багажник кинути запасний комплект коліс, чи ще щось таке сказав. Точно не пригадую. Коротше люди з боків почали щось на то чмо нарікати. А ми з кумом сіли по машинах і поїхали. Тепер думаю, десь при інших обставинах, коли б не було свідків міг би наробити біди. Треба міняти характер. Не терплю зверхності.