А Тимошенко тут до чого, наче й мова не про неї.
Справді, перепрошую. Це була пропозиція альтернативної теми обговорення
Може слово й штат недоцільне. Думаю Ви добре розумієте про, що я. Якщо людина береться за справу то відповідно має людей які їй допомагають, і.д.
Саме так. Немає такої посади - "дружина Президента". Відповідно, і штату немає, і зарплати. Просто у світі прийнято дружинам президентів займатися
громадською, благочинною діяльністю. На
добровільних засадах. Тобто, хочу - займаюсь, не хочу чи не можу - сиджу, в'яжу носки. І дехто в'яже. А дехто щось робить. Жінку Кравчука ніхто не знав, Людмила Кучма - та вже була інакша. Наїна Єльцина і Барбара Буш - одне, Людмила Путіна - інше... Чоловік Тимошенко, потенційний "перший сер" - побачимо...
Катерина Ющенко вирішила взятися за амбітний проект - "Лікарню майбутнього". Це - далеко не просто. Це не щоденники на 1-ше вересня роздати. Для цього була створена
громадська організація. Ця організація стала збирати
кошти-пожертви для цього проекту. Причому, це слід було робити акуратно, адже могли бути спроби звинувачень у лобіюванні інтересів павних меценатів через
дружину Президента! Та й вони були, спроби. А далі почали виникати проблеми то з землею, то з експертизами - конкурентам діючого Президента успіх такого проекту ж ні до чого. Та й зі спонсорами проблеми почалися - адже вони також люди і не дуже хочуть ставити на "3-х відсоткового" кандидата. Але честь і хвала Катерині Ющенко, яка продовжує це робити, навіть розуміючи, що після виборів їй взагалі буде сутужно довести це до кінця! Чи маємо ми
моральне право дорікати їй і її однодумцям за прострочені терміни?! За той проект, яким вона займається
добровільно? Ні, ті,
хто пожертвував на цю лікарню хоч гривню - напевно, маєть право. А інші?
До де є спекуляція і з котрого боку???
Чи Ви вважаєте нормальним, що дружина президента, першої людини в державі, так бурно починаючи справу, стільки років "не має змоги" її втілити хоча б частково в життя. Лікарня для хворих дітей, якщо вже це не має значення, то ...
Не вважаю. Вважаю ненормальним, що люди допомагають матеріально не з огляду на проект, а з точки зору: Ющенко вже ніхто, якщо допоможу - собі проблем наживу. Це - громадський проект, Катерина - ініціатор. Не підтримує громада - це ж вина громади, а не ініціатора!
ну це з серії "ти теж дурак"
Та ні, не з тої сереї. Я ж Вас особисто давно попереджав - на кожен "плювок" в бік Президента буду відповідати "копняком" в бік Тимошенко. А Ви, Романе, зачепили саме його, вживши фразу "династія Ющенко".
Розводять нас, як останніх лохів. Вже і "протоколи" читаємо, і мудрі всі такі... А все одно - докопаєм, доплюєм, досміємся з українського Президента і підемо напружувати мізки за кого голосувати у другому турі - за злодійкувату жидівку чи за зека-шапкокрада.....
Наперед перепрошую, якщо образив когось ненароком - щиро, не хотів!