По статистиці лише 30% жінок одружені. А 70% страждають від самотності і знаходяться у пошуках чоловіка. Уявіть дівчата, дружини - щоденно жінки полюють на чоловіків, навіть, на ваших чоловіків!!! Тому бережіть тих чоловіків, які поруч з вами, тим більше, якщо вони вірні і надійні, прощайте їх і дякуйте Богу, що вони повертаються після роботи, де жінки і дівчата навколо них крутяться, вбравшись у всю свою "зброю", до вас і залишаються незвабленими у той час, коли всі чоловіки люблять очима. Щоденно вони боряться з різними думками, щоб залишитися вірними, щоб зберегти любов до вас!!!
Чому більшість дівчат хочуть вийти заміж до 25 років? Це стереотип сформований у Радянському Союзі. Молодим, які одружувалися рано держава надавала житло і допомогала з працевлаштуванням. Тому люди прагнули якомога швидше одружитися. От і повелося у нас, що діти народжували дітей. Коли мені було 19 років, до мене підійшла циганка (вона жила у нашому під`їзді) і каже: "Доця, коли ти вже вийдеш заміж? Тобі ж уже 19...., ти що, хочеш лишитися старою дівою?" Я розсміялася, сказала, що встигну. Але таке відношення не лише у неї, майже вся країна так реагує.