Пізнавально! Спробуйте довести неправдивість більшості фактів в даній історії. Круто мужика на місце поставили
Правда букв багато
Розмова з женихом
- Ось, пропозицію їй зробив, одружуся!
- Навіщо?
- Що "навіщо"? Одружуватися? Любов же у нас!
- Яке відношення ЛЮБОВ має до реєстрації шлюбу державними органами по нашому античоловічому законодавству? Хто тобі забороняє любити?
- Ну ... вона наполягла ...
- Ти погоджуєшся задовольняти всі бабині хотілки? А що з твоїми власними бажаннями та інтересами?
- Ну як ... е-е-е, дітей хочу.
-Діти з'являються зовсім не від походу в ЗАГС.
- Е-е, ну адже так положено!
-Ким?
- ..... Е-е-е.
- Добре, що ти отримуєш, вступаючи в офіційний шлюб?
- Ну ... як ... дружину.
- Помиляєшся. За чинним законодавством дружина тобі не тільки не зобов'язана вірність зберігати, але й проживати з тобою не зобов'язана. Навіть сексом з тобою займатися не зобов'язана. Так що ж ти отримуєш?
- Ну ... сім'ю.
- Яка ж це "сім'я"?
- Е-е, нормальна, патріархальна.
- Про яку патріархальность йде мова, якщо чоловік у такий "сім'ї" не має взагалі ніяких прав і ніяких прав відносно потомства?
- Яких прав?
- Ніяких. Ти не можеш примусити дружину вагітніти та народжувати, ти не можеш заборонити їй аборт, якщо вона захоче його зробити. Всі репродуктивні рішення в Росії жінки приймають одноосібно. Ти не маєш захисту власних майнових інтересів. Ти не маєш права на власних дітей. Ти не маєш права навіть на регулярний секс або захист своєї честі у випадку жіночої зради або вагітності не від тебе.
- Як це "вагітності не від мене"? Як вона посміє?!
- Легко. До 30% офіційних отців в Росії ростять, самі того не підозрюючи, чужих дітей. Точних дані, зрозуміло, ніхто не опублікує, інакше сам розумієш, що почнеться.
- Вона говорить про гарантії довготривалих стосунків!
- ЧИЇ гарантії? Її? А ТИ гарантії отримуєш? І про яку "довготривалість" відносин ти говориш, якщо 4 з 5 шлюбів розпадається в перші 5 років подружнього життя.
- Я не знав ... але вона мене любить. Каже, що любить!
- Вона буде менше тебе любити без штампу в паспорті? Навіщо дійсно люблячої тебе жінці ЗАГС? А ти знаєш, що саме дружини виступають ініціаторами 75-80% розлучень?
- Н-ні, я не .. не знав. Але їй потрібна, як вона каже, впевненість. Розумієш, ми якраз планували одружитися, потім продати мою "двушку", вступити в іпотеку і купити "троєчку".
- Дурніше придумати не можна.
- Але чому?!
- Після того, як ти купиш "трійку" в шлюбі, як і все що купується тобою, буде вважатися "спільно нажитим" майном і підлягає поділу навпіл у випадку розлучення.
- Але ж "двушка" подарована мені батьками, 90% вартості майбутньої "троячки" - це гроші від продажу моєї квартири, а працювати буду тільки я!
- Бабсуди в Росії це не цікавить: трійка купувалася в шлюбі? Значить, навпіл. Мало того, Верховний Суд створив прецедент, за яким суддя може відступити навіть від співвідношення "50 на 50", зрозуміло, "в інтересах дітей".
- Я в шоці! Ну а якщо я підпишу шлюбний контракт?
- Шлюбний не має в Росії абсолютно ніякої сили, він легко може бути визнаний нікчемним, якщо на думку судді він буде "сильно порушувати інтереси однієї зі сторін". Так НАВІЩО ти одружуєшся?
- Щоб ... у дітей були всі права. Щоб у них був офіційний батько.
- Типова правова безграмотність: права дітей, твоє офіційне батьківство, спадкове право дітей НІЯК не залежать від того, було укладено шлюб чи ні.
- Але вона мені сказала ... А мої права батька?
- У Росії в отців де-факто немає прав. У випадку розлучення (а їх 60-83%) 98% дітей автоматично залишають з матерями, 70% колишніх дружин безкарно перешкоджають спілкуванню дітей з батьками.
- Я в суд подам.
- Суд присудить тобі 1 годину спілкування з дитиною на тиждень, а колишня дружина відвезе його в інше місто до батьків або просто не буде відкривати двері. Твої дії?
- Так ... я .. я аліменти перестану платити!
- З офіційної зарплати їх вирахують в бухгалтерії автоматично. Будеш бігати - опишуть майно або навіть в тюрму посадять. А щоб б ти жвавим був, так в 2008 року пені за прострочення аліментів збільшені в 5 разів. Так, якщо зберешся продавати машину або квартиру - і з цього аліменти не забудь заплатити.
- Неймовірно!
- Факт. Аліментний бєспрєдєл постійно і методично посилюється.
- Але я можу хоча б упевнитися, що всі аліменти підуть на дитину?
- Ні. У Росії витрати жінкою аліментів досі абсолютно безконтрольні.
- А що вона витрачає на дитину таку ж суму, - я можу хоча б у цьому переконатися?
- Закон не передбачає такої можливості.
- Ну ... а якщо дитина зі мною залишиться?
- Малоймовірно. Простіше в лотерею виграти: в рік в Росії розглядається 124 тис. позовів про місце проживання дитини, але як і раніше 98% дітей майже автоматично залишаються з матерями.
- Я.. Я не знав усього цього. Але ... що ж мені робити?
- Думати, друже, думати. Чоловічими мізками, а не бабськими інтересами.